Folytatódhat a Shadow Complex

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Chair Entertainment kreatív igazgatója szerint folytatódni fog a Shadow Complex, a kérdés már csak az, hogy mikor. Az úriember emellett a tegnap megjelent iPad 2 kapcsán is nyilatkozott: úgy gondolja, hogy az új tablet olyan erős, hogy sokkal több hardcore játék érkezhet rá, mint korábban.

A 2009-ben Xbox Live-on bemutatkozó Shadow Complex nemcsak a kritikusoknál, de a játékosok körében is szépen szerepelt: már az első héten 200 ezren töltötték le a játékot. A siker láttán számunkra nem volt kérdéses, hogy egyszer lesz folytatás, és ezt szerencsére a fejlesztők is így gondolják.

Donald Mustard, a Chair Entertainment kreatív igazgatója a Eurogamernek árulta el, hogy lesz új Shadow Complex, a kérdés csak az, hogy mikor: "Nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem az, hogy mikor. A Shadow Complex a mi gyermekünk, imádjuk, és dolgozunk néhány király cuccon. Egyelőre ennyit mondhatok."

Ugyanő nyilatkozott az iPad 2 kapcsán is, amely tegnap került az amerikai boltok polcaira. Mustard szerint az új tablet megváltoztatja a játékvilágot, és a kütyü egy újabb lépést jelent afelé, hogy még hardcore cím mutatkozzon be az iOS-en.

"Jelentősen megnövelték az iPad 2 számítási teljesítményét, és egy csomó memóriát adtak hozzá. 512 mega memóriával, az új számítási erővel és a megnövelt felbontással sokkal több számolást tudunk végrehajtani az alkalmazásokban" - mondta, hogy azért is értékelik ezt előrelépésként, mert az Infinity Blade-del (ami az első komolyabb Unreal Engine-t használó játék volt iOS-re) minden erőt kipasszíroztak az Aplple eszközeiből.

Az Infinity Blade-hez már letölthető egy frissítés, amely az iPad 2 képességeihez képest javítja fel a játék grafikáját: részletesebb, magasabb felbontású textúrák és teljes élsimítás várja többek között a játékosokat, ráadásul mindez úgy, hogy a játék másodpercenként 30 képkockával fut.

Mustard természetesen azt is megjegyezte: minden platform felé nyitottak, nem kötelezték el magukat az iOS mellett.

4.
4.
Berencsit
#3: az Infinity Blade-az más tészta. most nem szeretnék megsértni senkit se.... :D
3.
3.
Mortician
#2: Mitől lenne csőd? Azért érte meg nekik csak arra fejleszteni az Infinity Blade-et is, mi? :)
2.
2.
Berencsit
"Mustard természetesen azt is megjegyezte: minden platform felé nyitottak, nem kötelezték el magukat az iOS mellett."

Ha csak iOS-ra lenne, biztos csőd lenne, és ezt ők is tudják. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...