Shift 2 - Tommy Milner gyorskörön

  • Írta: InGen
  • 2011. március 19.
  • Videó
Link másolása
Habár a Need for Speed: Shift nem éppen a legélethűbb szimulátor, s az eddigi előzetesek alapján a folytatás is inkább a vezetés élményét, mintsem a valósághűségét helyezi előtérbe, ez nem akadályozta meg az Electronic Arts munkatársait abban, hogy profi versenyzőt ültessenek a volán mögé.

A frissiben beesett Shift 2: Unleashed előzetesben Tommy Milner csapat egy kört az Egyesült Államok egyik legendás pályáján, a Laguna Secán. A művelethez egy Corvette C6.R GT1 versenyautót használ, ami néha kissé furcsán, irreálisan viselkedik. Ez persze nem akadályozza meg emberünket abban, hogy a kör végén akkora elégedettséget érezzen, mintha a valóságban ment volna körbe.


Kösz fokk & menjapipaba! (Csupa kedves nevű felhasználónk van.)

18.
18.
Jinbobo
hát izé, a. Lehet majd ő is nyomja online-on. Ha élőben nem is, virtuálisan biztos lemossa őt valamelyik kocka a pályáról! És akkor majd lehet vele dicsekedni hogy "Leelőztem Tommy Milnert"! Persze csak ha lesz bátorsága online-ra menni...
Engem minden estre nem fogott meg egy NFS, a Hot pursuit része sokkal pörgősebb, lendületesebb és izgalmasabb volt!
És most tényleg meg kell dicsérni a NFS sorozatot, mert mind az arcade verseny szerelmeseit, mind pedig a szimulátor szerelmeseit próbálja meghódítani! Úgyhogy akiknek nem tetszett a hot pursuit mert túl arcade-os, azoknak itt a shift 2, úgyhogy csít mindenkinek!
17.
17.
Drider
Hát én nem tudom, mi a valóságos, mert még nem versenyeztem ilyen szinten. Az látszik azért, hogy a sebesség a valóság kb. 1,5 szerese, mint ahogy a GRiD-ben is volt (volt egy ilyen GRiD vs. real video a YouTube-on), viszont az S kanyarban lefelé azért látszik, hogy határon autózik. A grafika viszont most kivételesen tetszett, amolyan GT hatása van.
15.
15.
nex25
háát azt a This is real racinget nem irtam vna ki ! én egyetértek aludttejel!
14.
14.
aludttej
#10: a cockpit lehet hogy szép, az effektek jól meg szép a műszerfal, de ami az ablakon kívül történik az sajnos köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Hiába néz ki jónak egy játék ha valójában irányíthatatlan, és az autó végig úgy megy mint egy űrhajó: az összes kanyart olyan 10 fokos csúszással veszi végig, nem az van hogy kanyarodik rendesen és ha egyszer elmegy a tapadás akkor kicsúszna a hátulja és a játékosnak kéne megfogni. Mer igy lenne az igazi.
13.
13.
Daca
Amíg nem láttam, addig nem is hittem el se. Na, de mikor a saját szememmel láttam, na az volt az igaz! (fantom járja Tetétlent)
12.
12.
Raszti
#11: kormányváltóval nyomja, nem automatával...:)
10.
10.
Mortician
#8: A "Real Racing" jelző hangulat tekintetében még helytálló lehet, gyanítom a fejlesztők se a játék fizikárjára gondolnak ezalatt. A cockpit nézet még mindig ebben a játékban a legtetszetősebb, számomra.
9.
9.
SODor
Én csak emiatt a játék miatt gondolkodok egy gép fejlesztésben :) Ezt is ritkán írom le :D Engem nagyon felcsigázott a játék, főleg az Elite módra és az éjszakai versenyekre leszek kíváncsi.
8.
8.
Tyebeca
#6: Abban igazad van hogy a Shift 2-ben jobbnak tűnik a motorhang de az egy "real racing" címhez kevés mint sz@rnak egy pofon :-D
Azért mondjuk kívancsian várom a végleges játékot de hogy eddig nem hozott lázba az biztos :-/
7.
7.
HeSiKe
Én imádom, tuti vétel lesz. :)
6.
6.
adye
#5: A GT5-be engem a motorhangok akasztanak ki, ebben biztos jobb lesz a cucc. De amúgy tényleg elég más.
5.
5.
Tyebeca
Nagyon de tényleg nagyon messze van ez a GT-től. És az a szomorú hogy ezt már most látni. Grafikailag és fizikában sem ér fel hozzá. A törésmodell biztosan jobb lesz de aki nem kocsit törni jár fel a pályára annak az felesleges tényező.
4.
4.
aludttej
Nem lesz rossz de ez akkor sem szimulátor. Egy igazi autó nem így viselkedik. Persze annyira konyít már a valósághoz, hogy tényleg érdemes hozzá kormányt venni.
3.
3.
hali74
#1: Nem csak ehez érdemes beruháznod egy kormányra ha kedveled az autos játékokat egésszen más élményben lessz részed ha van türelmed és kitartásod mert sokszor elöfordul nálam is hogy több oráig is eltart mire magtalálom a nekem megfelelö beállitásokat és ehez türelem meg sok gyakorlás kell de megéri!!
2.
2.
Berencsit
#1: hát igen ehez megéri. ;)
1.
1.
OK! mostmár tényleg veszek egy kormányt ehhez mindenképp
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...