Még több Gears of War, Halo és Fable jön

  • Írta: InGen
  • 2011. március 23.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.

A Microsoft mobil- és PC-s játékrészlegének egyik igazgatója, Kevin Unangst beszélt arról, milyen címekre számíthatunk a jövőben. Talán senkit nem ér meglepetésként, hogy az új  Gears of War és a Forza 4 mellé ígért nekünk új Fable-t és Halo-játékokat is.


Szerencsére azonban ők is tudják, hogy nem elég csak a biztosba kapaszkodni: "First party stúdióként a mi feladatunk a kísérletezés, hogy vezessük a többieket, hogy példát mutassunk. Olyan dolgokra gondolok, mint a Kinect és a Windows Phone közötti integráció."

Az se tévesszen meg senkit, hogy egyelőre úgy látszik, csak a Gears of War 3 és a Forza Motorsport 4 szerepel a Microsoft őszi tervezi között: "Valamiről már beszéltünk, de a Forza 4-ről és a Kinect Star Warsról például még nem szóltunk bővebben. Akad néhány meglepetésünk, amikről az E3 alatt fogtok hallani."

A legnagyobb kérdés persze: vajon bejelentik az új, nem-Bungie Halo-játékot az E3 alatt?

13.
13.
SütiMester00
#11: inkább élete végéig.
12.
12.
Slik
Még több Gears of War, Halo és Fable jön... na meg pénz a Microsoftnak :)
11.
11.
Mortician
#1: Arra valószínűleg még várhatsz egy jó ideig.
10.
10.
Mortis
Kinect Star Wars. Jól van. Kókusz a fejükre!
9.
9.
Berencsit
#8: szerintem még hamarabb, én mint nagy Pc-s Gamer mondom, ha megjelenik egy új BOX- akkor befektetek rá, mert megéri majd. bár még a teljesítményt se tudom xD de sok jó játékot nem adnak ki Pc-re így majd azokat is nyomhatom. ;)
8.
8.
p3ti
#7: Idén biztos hogy nem lesz még új Xbox :( Mivel még nagyon nyomják a Kinectet előre . Viszont a 360 feszegeti a határokat teljesítmény szempontjából , én biztos vagyok hogy a 2012es E3mon már befogják jelenteni az újat :) Minden esetre én már várom a folytatásokat ;)
7.
7.
#6: Arra még várhatsz, most jelent csak meg a kinect...minek kéne új konzol amikor csomóan azt veszi? :)
6.
6.
az új xboxot kéne inkább bejelenteniük már végre. most adom el a 360-t :D
5.
5.
p.balou
4.
4.
Inmediasress
A Fablet jegelhetnék Moly papóval együtt. Legalább addig visszatartani amíg bele nem rak minden fenét amit megígér.
3.
3.
tundra
2.
2.
Raziel88
1.
1.
Élősszőr talán adjanak gow2-t pc-re és akkor beszélhetünk a többiről ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...