Hétvégén indul az Xbox Live Nemzetek esemény

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 18.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft ütőképes húsvéti ajándékkal örvendezteti meg a Live-ot még nem ismerő hazai játékosokat. Amellett, hogy április 21-től négy napon keresztül ingyenes lesz az Xbox Live, világrekord kísérletbe is beszállhatunk az Xbox Live Nemzetek eseményen. Ehhez csak egy Kinectre lesz szükségünk.

Az Xbox 360 Magyarország a húsvéti ingyenes Live-on számos akcióval kedveskedik a leendő Gold-tagsággal rendelkezők számára. Kedvezményes árú játékok, valamint versenyek és avatarkellékek elképesztően gazdag tárháza várnak ránk, valamint az avatatlanok kiélvezhetik, mit is nyújt számukra a prémium tagság. Nem utolsó sorban belekóstolhatnak a vérbeli multiplayer-küzdelmekbe.

Ha van egy elfekvő Kinect Sports játékod a hozzátartozó mozgásérzékelős kamerával, akkor nevezhetsz is az Xbox Live Nemzetek eseményre, mely voltaképpen egy Guiness világrekord-kísérlet, melyben megkísérelhetitek beállítani a legnagyobb létszámú 100 méteres online futóesemény világrekordját. Ami tényleg nem semmi, szóval április 23-én, 19-órakkor kéretik kiheverni a locsolkodásból származó bor, pálinka és egyéb nedű mellékhatását, mert minden Xbox-tulajnak a Live-on a helye!

A részletekért kattints az Xbox Live Magyaroszág Facebook-oldalára!

A hírre Jackie Estacado hívta fel a figyelmünket, köszönjük!

13.
13.
Ecetes sajt
Srácok! Egy láma kérdés: hogy állítom magyarra a profilt?
7.
7.
vytros
Úgyis nem rég járt le az ingyen 1 hónapom...xD
6.
6.
mjoco97
Én is jövök majd játszani.Sajna Kinectem nincs úgyhogy ebbe nem tok segíteni.Aki akar vegyen föl livera havernak.Találkozunk az xboxok előtt emberek:D
5.
5.
Jackie Estacado
#4: Nem muszáj facebookodnak lenni,hogy +nézd a linket.Csak katt rá és meg is nézheted.
4.
4.
Moldren
Nincs facebookom valaki elmondaná mi van ott?
3.
3.
p.balou
Én megcsinálom a Kinectsports-osat. Már csak az ajándék póló miatt is :D
2.
2.
dante92
Facebookon április 12-én írtam ezt az üzenőfalatokra ;-)
1.
1.
utahl2
Megvan minden hozzá kivéve a Kinect :( pedig szíveen részvennék benne s azt is megemlíteném hogy a nyeremény nem más mint 10000 ms point :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...