Jövő szeptemberben jöhet az új God of War?

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 20.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony ugyan többször hangoztatta, hogy a God of War nem ért véget, csak az első trilógia zárult le, arról eddig nem igazán beszélt, hogy mégis hogyan, merre és mikor fogja folytatni a sorozatot. A PSM3 magazin értesülései szerint jövő szeptemberben jelenhet meg a God of War 4.

A God of War negyedik részével kapcsolatos információkat a PSM3 magazin szellőztette meg, s bár könnyen elképzelhető, hogy azoknak nincs valóságalapjuk, azért leírjuk őket, mert újabban sok a mendemonda a sorozat körül.

A PSM3 jelentése szerint a God of War 4 már készül, megjelenése pedig 2012 szeptemberében várható - ezt a lap "megbízható", "a fejlesztéshez közel álló" forrásból tudja. Bár további részleteket nem hallottunk, a feltételezés nem lenne meglepő: a Sony és a Santa Monica stúdió többször hangoztatták, hogy a God of War III-mal csak az első trilógiát zárnák le, maga a sorozat ettől függetlenül folytatódhatna tovább.

Újabban egyébként is sok pletykát hallani a God of Warral kapcsolatban. Márciusban egy úriember azt írta az önéletrajzában, hogy ő a God of War 4 animációinak animátora, a Sony Santa Monica pedig álláshirdetést adott fel, melyben online programozót kerestek a sorozathoz. Ez utóbbi különösen érdekes, elvégre azt sugallja, hogy multiplayer mód kerülhet az egyébként ecthe single player játékba.

A hírt természetesen kéretik fenntartásokkal kezelni, van rá némi pénzünk, hogy a Sony úgysem mond majd semmit a pletykákkal kapcsolatban.

31.
31.
Kratos8
Jaja jó lenne!A legjobb játékok a Sonytól és a Santa Monicától jönnek! GoW FOREVER
30.
30.
KenyeresB
Jaj ne má!! Multi? CO-OP? Emberek, ez a God of War! Gondolkodjunk már egy kicsit! PEACE
29.
29.
Horvath Szilard
28.
28.
NECROSMOKE
#9: Én nem díjazom ezt a multis hírt,de ha azt akarnak tenni akkor inkább Co-Op legyen mint multiplayer(itt azt értem,hogy vagy 10-20 egyxerre)
27.
27.
Jinbobo
Én nekem ps2-n a kedvenceim között van az 1-2.része, ps3-on pedig szintén a kedvencek között van a 3. része! Egyszerűen rohadt jó game mind3 része! a 3.-at platinum trófeára ki is pörgettem. Hardon már megizzasztott. Ha lesz 4.része, én tuti vevője leszek!
26.
26.
simon 555
#25: Majd jönnek az eEgyiptomi istenek anya hajókkal:D
Ja nem.Még sem.Már mind meghalt.Az SG-1 már megolte mindet:DXD
25.
25.
szogyenyi
Bár mondjuk egy olyan folytatást még el tudnék képzelni, hogy a Római vagy Egyiptomi Istenek látván-e nagy pusztítást berezelnek, hogy ők is így fogják végezni, és megakarják állítani Kratost. Szerintem nem lenne rossz ötlet. (Boccs ha ezt már esetleg valaki lentebb írta, nem olvastam végig minden kommentet)
23.
23.
p3ti
magyarul most bejelentik hogy 1,5 év múlva jöhet egy új god of war ? Olyan mintha azt írták volna hogy 2015re lesz kész a GT6 . Ettől függetlenül kedvenc játékaim között van a GOW3 , és vevő lennék az új részre is.
22.
22.
roli33
#21: Így van. Szerintem Kratos lesz a főszereplő ismét. Ha nem ő lenne, az már nem lenne God of War. Biztos vagyok benne, hogy egy ütős folytatást találtak ki a a srácok a Sony Santa Monica-nál.
21.
21.
szogyenyi
Ne felejtsétek el a stáblista utáni kis videót. Még akármi kikerekedhet belőle :)
20.
20.
simon 555
#18: olyan nehéz lenne benyögni egy SPOILER-t?
19.
19.
roli33
Jó lesz ez, de még mennyire! Ahogyan eddig az összes GoW, ez is mindent ütni fog minden téren. Legalábbis számomra :D Nagyon várom az idei E3-at, szerintem bemutatnak majd egy cinematic trailert.
18.
18.
wigyory
Engem is ez foglalkoztat hogy folytatódik a game, de Kratos nélkül? De az is igaz hogy a háború istenéről van szó, és az is hogy az istenek soha nem halnak meg-tehát valami csoda alapján újból harcolhatunk vele.
17.
17.
Raidermeister
lehet hogy maradi vagyok de én a a kövi részt Kratos nélkül nem tudom elképzelni ezért remélem benne lesz
16.
16.
Gorre
#14: Coopot? Ebbe? Inkább ne, gyúrjanak rá a singlere, multi nem kell egy ilyen játékba
15.
15.
Dark_Temptation
#8: köszi szépen a spoilert -.-"
14.
14.
NECROSMOKE
Nekem idáig mind1ik tetszett,csak ezzel a multis hírrel nem vagyok tisztábba,vagyis nem szeretném ha multit is tennének bele.Még 1 Co-Op-ot eltudnám képzelni.
A PSP részek is nagyon jók voltak.
13.
13.
Folti90
A kedvenc game, egyszerűen epikus, és idáig minden rész csak jobb volt az előzőnél, ez az a cím a kevés közül amiben soha nem csalódtam..... és sztem nem is fogok. De ezt a multi téma, miért kell megerőszakolni egy brandet????
4: Nem hiszem hogy átmegy CoD-ba, gondolj csak bele a 2-őt akkor hozták PS2-re amikor már a PS3 megvolt, és simán összecsaphatták volna!!!
12.
12.
xXgoronikahunXx
#8: Az első két játék írója mondta, hogy mindketten másképp fejezték volna be szóval akármi megtörténhet
11.
11.
Mortis
#9: Háború Istene meg főleg nem csak ott van. Szinte majdnem miden kultúrában.
10.
10.
lukaka
#8: kiirhatnád hogy SPOJLER
9.
9.
Gorre
#8: Nemcsak Görögországban vannak istenek
8.
8.
Kravmaga
végülis a 3 végén kratos ... tehát lehet az ezután elkövetkezendő dolgokat fogjuk látni a játékban.nincsenek istenek,csak egy,kratos,a háború istene:Dcsak azt nem tom h ebből mien történet születhetXD
7.
7.
Mortis
Csak aztán nagyon óvatosan a témával. Könnyen valami emészthetetlen vacak válhat belőle. Ha Kratos lesz a főszereplő, akkor eszméletlen újítások kellenek. Ha valaki más, akkor meg fantáziátlansággal fogják megvádolni a fejlesztőket, mert biztos Spárta szellemének "jellemét" másolnák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...