Már készül a Roller Coaster Tycoon 4?

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 2.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy az Atari a rajongók kívánságainak figyelembevételével már javában dolgozik a vidámparkos tycoon-játéka új részén. Hivatalos megerősítés még nincs, de a hivatalos oldal fórumán a fejlesztők már tavaly augusztusban több utalást tettek a Roller Coaster Tycoon 4-re.

A hisztéria azóta sem állt meg: az Atari munkatársai és a rajongók a mai napig életben tartják a fórumtopikot - nem cáfolták meg, de nem is tettek konkrét nyilatkozatot a program készültéről. Adott körülmények között nem is foglalkoznánk az esettel, de az a tudat, hogy egy évvel a topik nyitása után sem lankadt a lelkesedés - mindkét oldalról - már előrevetíti nekünk azt, hogy a Roller Coaster Tycoon 4-projekt vélhetőleg elérte a pre-alpha fázist.

Nem lennénk meglepve, ha az Atari leghamarabb az E3-on már hivatalos bejelentéssel szolgálna. A fent nevezett fórumot bújva mi magunk is megoszthatjuk a fejlesztőkkel ötleteinket, s azt, hogy szerintük mit kéne tartalmazni a játéknak. Néhány egészen elképesztő gondolat is napvilágot látott már; tény, hogy lassan már hét éve nincs új Roller Coaster Tycoon, itt az idő, hogy a kiadó leporolja a címet.

Nem kell ecsetelnünk azt, hogy milyen is az, amikor a saját elképzeléseinket látjuk viszont a képernyőkön.

8.
8.
Sajtosmasni00
Valami infó mikor várható?
7.
7.
SODor
Hátha a nagyobb, komolyabb Tycoon-os címek visszatérnének. Hiánypótlóak lennének szerintem. :) Még egy újabb SimCity tenne engem boldoggá.
6.
6.
zola2000
Hogy én mennyit játszottam annó a RCT 1-3al, tényleg jöhetne a RCT4

(lehetőleg x360ra is mint a tropico3-4is, mert a gépem nem biztos hogy bírná, bár a tropico3 még eldöcög rajta közepes graffal)...
5.
5.
Mortis
Milyen nagyot ütne ez mai igényeket kielégítő grafikával. Áhhh. Beleborzongok. :)
4.
4.
LiMiT
A RC 2-vel anno mennyit játszottam istenem. De szerettem. Egyébként igazad van Split...Transport Tycoon-nál semmi se jobb. Évek óta fentvan és évek óta játszom is! :) Emlékszek nagyon rég mikor fekete hevér monitorom volt meg vmi kőkorszaki gépem, azt csak úgy indítgattam az autokat meg a vonatokat mert nem tudtam hogy konkrétan a játék lényege mi, meg hogy a járműveknek menetrendet kell adni...áááh.. :')
3.
3.
gucho
jó játék volt, órákat elvoltam vele
2.
2.
Split
Transport Tycoon a legjobb, ezt senki sem vitathatja el! (btw. aki szeretne kicsit retrózni, annak erősen ajánlom az Open TTD nevű projektet, amiben a régi játék forráskódja napjaink gépeire lett optimalizálva! http://www.openttd.org/en/ )
1.
1.
adriano28
hinnye épp mostanában gondolkoztam hogy jó lenne egy coaster tycoon új 2011 es kivitelben :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...