Rollercoaster Tycoon 3: Soaked!

A nagysikerű vidámparképítős tycoon harmadik részének első kiegészítőlemeze: a Nagy Csobbanás.

A következő évtizedben is az Atarinál maradhat a RollerCoaster Tycoon-franchise

Habár a kiadó látványosan nem tud mit kezdeni a RollerCoaster Tycoon-sorozattal, Chris Sawyer valamiért mégis bizalmat szavazott neki.

Ingyenesen tölthető a RollerCoaster Tycoon 3

Visszatért a digitális üzletekbe a RollerCoaster Tycoon 3, méghozzá a minden földi jóval megpakolt Complete Edition formájában. A játékot az Epic Games Store-ban ingyenesen éritek el a következő hét napban.

Új kiadást kap a RollerCoaster Tycoon 3

Nintendo Switchre és PC-re tart a RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition. A Frontier Developments némileg felfrissítve és a kiegészítőkkel egybecsomagolva adja ki újra a klasszikus vidámparképítő-játékot.

15 éves a RollerCoaster Tycoon

Tizenöt éve annak, hogy a RollerCoaster Tycoon első része bemutatkozott az Egyesült Államokban, ennek apropóján a GOG alaposan leakciózta a teljes sorozatot. Mindenképpen csapj le rá!

Elárverezik az Atari címeit

Az Atari amerikai részlege ugyan egyben akarta eladni a címeit eredetileg, végül egyetlen potenciális vevő sem kínált annyi pénzt értük, ami megfelelt volna a számára. Most külön árverezik el őket.

Már készül a Roller Coaster Tycoon 4?

Nagyon úgy tűnik, hogy az Atari a rajongók kívánságainak figyelembevételével már javában dolgozik a vidámparkos tycoon-játéka új részén. Hivatalos megerősítés még nincs, de a hivatalos oldal fórumán a fejlesztők már tavaly augusztusban több utalást tettek a Roller Coaster Tycoon 4-re.

Filmet készítenek a Rollercoaster Tycoon alapján

Mindig örülünk, ha egy játék alapján filmet készít valamelyik nagy stúdió, viszont egy vidámpark-menedzselős cím esetében ez eléggé meredek ötlet.

RollerCoaster Tycoon 3: Soaked! - javítás

Megérkezett a RollerCoaster Tycoon 3 első kiegészítőjének első javítása végre az európai játékokhoz is - a csomag körülbelül 43 megát nyom.

Rollercoaster Tycoon 3: Soaked!

Most, hogy újra itt a nyár, a vizsgaidőszaknak is vége már! Ugyan a nyár már jócskán tart, de én csak múlt héten jutottam oda, hogy ismét belevághassak egy jóízű játéktesztbe.

Rollercoaster Tycoon 3 Soaked! aranyon

Arany korongra került a népszerű vidámpark szimulátor harmadik részének kiegészítője. A Soaked!-ban minden a vízi szórakoztatás köré épül majd...