RollerCoaster Tycoon 3: Gold

A RollerCoaster Tycoon-sorozat harmadik része és első kiegészítője, a Soaked! egy csomagban.

A következő évtizedben is az Atarinál maradhat a RollerCoaster Tycoon-franchise

Habár a kiadó látványosan nem tud mit kezdeni a RollerCoaster Tycoon-sorozattal, Chris Sawyer valamiért mégis bizalmat szavazott neki.

Ingyenesen tölthető a RollerCoaster Tycoon 3

Visszatért a digitális üzletekbe a RollerCoaster Tycoon 3, méghozzá a minden földi jóval megpakolt Complete Edition formájában. A játékot az Epic Games Store-ban ingyenesen éritek el a következő hét napban.

15 éves a RollerCoaster Tycoon

Tizenöt éve annak, hogy a RollerCoaster Tycoon első része bemutatkozott az Egyesült Államokban, ennek apropóján a GOG alaposan leakciózta a teljes sorozatot. Mindenképpen csapj le rá!

Elárverezik az Atari címeit

Az Atari amerikai részlege ugyan egyben akarta eladni a címeit eredetileg, végül egyetlen potenciális vevő sem kínált annyi pénzt értük, ami megfelelt volna a számára. Most külön árverezik el őket.

Már készül a Roller Coaster Tycoon 4?

Nagyon úgy tűnik, hogy az Atari a rajongók kívánságainak figyelembevételével már javában dolgozik a vidámparkos tycoon-játéka új részén. Hivatalos megerősítés még nincs, de a hivatalos oldal fórumán a fejlesztők már tavaly augusztusban több utalást tettek a Roller Coaster Tycoon 4-re.

Filmet készítenek a Rollercoaster Tycoon alapján

Mindig örülünk, ha egy játék alapján filmet készít valamelyik nagy stúdió, viszont egy vidámpark-menedzselős cím esetében ez eléggé meredek ötlet.

Amerikai PC-toplista (Augusztus 27-Szeptember 2)

Megérkezett a legutóbbi amerikai, PC-s toplista, melyen a tíz legnépszerűbb játék címe olvasható az érintett hétről - az élen a The Sims 2: Glamour Life Stuff.

Amerikai toplista: a Madden NFL 07 az új király

Megérkezett a legfrissebb észak-amerikai toplista, melyen a múlt hét tíz legkelendőbb címe olvasható - élen az üzletileg is igen sikeres Madden NFL 07 végzett.