Rollercoaster Tycoon 3: Wild!

A következő évtizedben is az Atarinál maradhat a RollerCoaster Tycoon-franchise

Habár a kiadó látványosan nem tud mit kezdeni a RollerCoaster Tycoon-sorozattal, Chris Sawyer valamiért mégis bizalmat szavazott neki.

Ingyenesen tölthető a RollerCoaster Tycoon 3

Visszatért a digitális üzletekbe a RollerCoaster Tycoon 3, méghozzá a minden földi jóval megpakolt Complete Edition formájában. A játékot az Epic Games Store-ban ingyenesen éritek el a következő hét napban.

Új kiadást kap a RollerCoaster Tycoon 3

Nintendo Switchre és PC-re tart a RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition. A Frontier Developments némileg felfrissítve és a kiegészítőkkel egybecsomagolva adja ki újra a klasszikus vidámparképítő-játékot.

15 éves a RollerCoaster Tycoon

Tizenöt éve annak, hogy a RollerCoaster Tycoon első része bemutatkozott az Egyesült Államokban, ennek apropóján a GOG alaposan leakciózta a teljes sorozatot. Mindenképpen csapj le rá!

Elárverezik az Atari címeit

Az Atari amerikai részlege ugyan egyben akarta eladni a címeit eredetileg, végül egyetlen potenciális vevő sem kínált annyi pénzt értük, ami megfelelt volna a számára. Most külön árverezik el őket.

Már készül a Roller Coaster Tycoon 4?

Nagyon úgy tűnik, hogy az Atari a rajongók kívánságainak figyelembevételével már javában dolgozik a vidámparkos tycoon-játéka új részén. Hivatalos megerősítés még nincs, de a hivatalos oldal fórumán a fejlesztők már tavaly augusztusban több utalást tettek a Roller Coaster Tycoon 4-re.

Filmet készítenek a Rollercoaster Tycoon alapján

Mindig örülünk, ha egy játék alapján filmet készít valamelyik nagy stúdió, viszont egy vidámpark-menedzselős cím esetében ez eléggé meredek ötlet.

RollerCoaster Tycoon 3 javítások

Mind a vidámparkba járók, mind azok tervezőinek legideálisabb szórakozás a RollerCoaster Tycoon 3 - ám e játék sem tökéletes...

RollerCoaster Tycoon 3: Wild! patch

Az Atari ma kiadta az első javítócsomagot az RCT 3 kiegészítőjéhez. A patch növeli a frameratet, amikor éjjel hosszantartó építkezésekbe fogunk bele.

Aranyon az új RollerCoaster Tycoon 3 kiegészítő!

A Wild! már a második addon a sorban, s a szafariparkok menedzselésének varázsát kívánja a játékos elé tárni - a játék végre aranyon!