A RedLime lesz a Starbreeze legnagyobb dobása

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Chronicles of Riddick fejlesztői nem bírtak parancsolni a szájuknak, és néhány fontos tudnivalót osztottak meg a nagyközönséggel az eddig még be nem jelentett EA-s projektjük kapcsán. A jelek szerint a RedLime lesz "a legnagyobb projekt, melyen a csapat valaha is dolgozott." Bátor kijelentések.

Mikael Nermark, a Starbreeze vezérigazgatója a minap nyilatkozott a CVG-nek, bár pontos részleteket nem árult el soron következő projektükről, de ez nem akadályozta meg a magazint, hogy izgalmas érdekességeket közöljön a RedLime-ról.

"Jelenleg az EA-vel dolgozunk az új játékunkon, mely a RedLime munkacímre hallgat. Most még nem sok mindent mondhatok róla, de annyit igen, hogy sokkal nagyobb projekt, mint ami a két Riddick és a The Darkness volt, sokkal nagyobb, mint amin a stúdió valaha is dolgozott."

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a tavalyi év végén az EA törölte a fejlesztők másik, fejlesztés alatt álló munkáját, a Robert Ludlum-féle Jason Bourne-játékot. Nermark megerősítette, hogy ez a döntés nem a Starbreeze-en állt, a döntést az EA hozta, de optimistán gondolnak rá, elvégre ezzel a studió kiléphet a képregények és filmek adaptációjának skatulyájából.

4.
4.
Jackie Estacado
#1: Az a kép az Assault on dark athenaból való.
3.
3.
Józsi_Doe
De hogy ez mégis mi lesz arról semmi info. Ezt az írást nyugodtan lehetett volna akár skippelni is.
2.
2.
Mortis
#1: Mióta az megjelent, kb. a kétszeresére nőtt a horrorjátékot fejlesztő stúdiók száma. Pedig nem lett siker, csak szimplán nagyon jó játék. Mondjuk nincs mit felrójak, mert imádom a horror minden válfaját, szóval jöhet, örömmel várom. :D
1.
1.
giga321
Szerintem ez valami horror game lehet ilyen Alan Wake jut eszembe amint a képe nézek , lámpa meg sötétség meg minden. Várós lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...