Black Ops - jövő héten jön a PS3-as Escalation

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Kissé megkésve, de jövő héten érkezik meg PlayStation 3-ra a Call of Duty: Black Ops második DLC-je, az Escalation. A 15 dolláros pályacsomag megjelenésének apropójából az Activision rövid időn belül egy második dupla XP-s hétvégét is tart a nemrég újraindul PSN felhasználóinak.

A négy új pályával és egy új zombis fejezettel erősítő Escalation május 3-án jelent meg Xbox 360-ra, e hét csütörtökön PC-re, míg a PS3-as változat jövő péntektől, vagyis június 10-től válik elérhető a PlayStation Networkön. Az anyag késése nyilvánvaló: a szokásos egy hónapos csúszást az toldotta meg minimálisan, hogy a PlayStation Network Store-ja csak a hét folyamán indult újra az áprilisi hackertámadás után.

Az anyagot 15 dolláros áron tölthetjük majd le, ilyen téren tehát nem kedveskedik kedvezménnyel az Activision, ugyanakkor dupla XP-s hétvégét megint tartanak majd: egészen konkrétan a megjelenés utáni napokban, június 12-ig fejlődhetünk kétszer olyan gyorsan, mint egyébként. Rövid időn belül ez már a második dupla XP-s hétvége: az Activision nemrég azért tartott ilyen akciót, hogy így kárpótolja a PSN-nel már igen, de Store-ral még nem rendelkező, Escalationre váró PS3-játékosokat.

6.
6.
Raam989
Nincs megkésve, így van időzítve. Kecseg' xboxék ezt is lepénzelték, hogy 1 hónapig exkluzív legyen a dlc. De hogy ennek mi értelme, azt nem tudom. Ha teljesen exkluzív lenne, vagy nekik járna egy plusz exkluzív pálya, azt megérteném, de ez az egy hónap szerintem nem oszt, nem szoroz, legalábbis én nem érzem a csábítást, hogy boxra vegyem meg a CoD játékokat csak ezért...
5.
5.
Dark_Temptation
#3: loool én eddig azt hittem, hogy a gamerscore a fizetőeszköz xboxlive-on :/ hupsz akkor nem szóltam bocsi!
4.
4.
Vopesz
#2: Pénzt gyűjteni? Valamit nem tudok? Illetve gyűlik az, csak ezzel egyenes arányban apad a bankszámlám.
3.
3.
Mortician
#2: Mivan? Milyen pénzt lehet gyűjteni Xboxon? :D A gamescore az semmire se jó, csak látszat...
2.
2.
Dark_Temptation
bunkóság ennyit kérni 4-5 pályáért -.-" vagy legalább ps-en is lehetne pénzt gyűjteni mint az xboxon :/
1.
1.
metercsiken
Az új pályáknak csak örülhetünk! ( bár személy szerint én a zombis résszel nem vagyok megbarátkozva )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...