GC 2011: Jön a Blizzard is

  • Írta: InGen
  • 2011. június 25.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard az utóbbi években már látványosan távol marad az E3-tól, s ehelyett inkább az olyan saját eseményekre épít, mint a BlizzCon és a Blizzard Worldwide Invitational. A németországi GamesComot azonban eddig sem hagyták cserben, s szerencsére idén sem fogják.

A saját, nagyszabású rendezvényei mellett a Blizzard eddig mindig megtisztelte Kölnt is a jelenlétével, habár itt általában kevésbé a nagy bejelentésekre koncentrálnak (azokat megtartják a BlizzConra), inkább a különböző versenyek és közösségi események kerülnek előtérbe. S idén sem lesz ez másként.

 
Úgyhogy most is várhatunk profi Starcraft II-es meccseket, s élőben nézhetjük, ahogy Európa top guildjei raidelnek a World of Warcraftban. A hivatalos bejelentés azt ígéri, hogy hallhatunk majd friss híreket is stúdió felőll, de erősen valószínűtlen, hogy most ellőnének egy nagyobb bejelentést - esetleg a Diablo 3 megjelenési dátumát árulják majd el végre.

Persze a szokásos jelmezversenyek sem maradnak el, s valószínűleg a helyszínen kipróbálható lesz a Diablo 3 legutolsó változata is.

12.
12.
Lordnekroseth
Pont erről beszéltem....valakinek elég az hogy ennyi év után kiadják az sc1 et javított grafikával...Full fizikai motor nélkül és felisteníti,leszarja hogy se fantáziája,se kreativitása nincs....ami meg egy picit is kreatív vagy ötletes...vegyük a dawn of wart azt lefikázza...csak mert az nincs felhypolva. Ennyi,..pedig játéktechnikailag 10 szer jobb.
És nem bocsájtok meg mert 11k-t nem mondom hogy kidobam,mert azért elszoktam vele néha lenni.....de csak azért költöttem rá annyit mert bevakítottak a kurva marketingjükkel ami egy geci dolog. És ezzel most pont az ellenkezőjét érték el....elveszítettek egy egyébként őket kedvelő vásárlót.
11.
11.
headhunter86
#8: "de ha azt nézem hogy 11k ért kaptam majdnem egy felújított grafikájú sc1 et...akkor fel vagyok kurvára háborodva." - Hát te hülye vagy, már bocs. Ha neked csak ennyit jelent, akkor te nem is játszottál az SC2-vel... Én 1 éve tolom napi szinten, és azt kell mondanom életembe nem vettem még egy olyan játékot ami ennyire megérte volna. Vannak olyanok amikre azt mondom megérte de ennyire egyik sem. Heart of The Swarm már CE-ben veszem, annyi szent. :)
10.
10.
hedzsooo
#1: " végleges képet tökéletesen tükröző Dio3-at" biztosan nem kapunk meg majd, de en is arra leszek toluk igazan kivancsi csak . :-)
9.
9.
Speper
#8: SC1 egy remek játék volt, mit vártál az SC2-től, miféle nagy újítást? Nagyon is jó játék lett belőle, szerintem ha radikális változtatásokon esett volna át, akkor sokkal de sokkal több fan lenne felháborodva, mint most.
8.
8.
Lordnekroseth
Valahogy az Sc2 óta egyáltalán nem várok egy Blizzard játékot sem....okéoké nmrossz játék.sőtt ha azt nézem nagyon jó dolog hogy van végre folytatás....de ha azt nézem hogy 11k ért kaptam majdnem egy felújított grafikájú sc1 et...akkor fel vagyok kurvára háborodva....Nekem végre kurvára leesett hogy a Blizzard a wowocskája óta szarik az egészbe...olcsón akar sokat keresni. A nagy nevekkel szúrják ki a szemünket a minőség helyett. Mindegy mit adnak ki a FAN ok úgyis felsztárolják és mindenkit leugatnak aki nem isteníti a Blizzt és a játékait,amikben semmi eredeti nemlessz lassan.

TALÁN a Titán egy olyan dolog lessz amit érdemes megnézni,ha nem valami xy játékok másnevű feldolgozása. Mellesleg hol van már a Dota Sc2 map? Vagy az a gagyi STIS lenne az?
7.
7.
Csokolade
ez az esemény mikor esedékes?
6.
6.
Ecneb
Diablo 3 és Titan, ezeket várom, a többi csak hab a tortámon! :)
5.
5.
Mortis
#1: A Blizzard-ot ismerve annyira nem tuti. Bár, ne legyen igazam. :)
4.
4.
Skyer
#2: Simán megnézném :D
3.
3.
Speper
#2: Szerintem élő arénára és BG-kre inkább akadna! De amúgy nagyon kíváncsi vagyok arra a bizonyos "Titan' címen futó, új Blizzard szülöttre :D
2.
2.
felegyi
"s élőben nézhetjük, ahogy Európa top guildjei raidelnek a World of Warcraftban" - Erre akad érdeklődő :)) ?
1.
1.
Necreon
Tuti hogy visznek majd egy végleges képet tökéletesen tükröző Dio3-at, én még egy karácsonyi megjelenésben is bízok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...