GC 2011: Stratégiával készül az expóra a Valve

  • Írta: InGen
  • 2011. július 5.
  • Hír
Link másolása
Akik abban reménykednek, hogy a Valve a Half-Life 3-at, a Team Fortress 3-at, vagy valami más, hasonló kaliberű shootert fog nagyban demózni a hamarosan aktuálissá váló GamesCom 2011 alatt, nos, az reménykedhet tovább, mert még az sincs kizárva, hogy ez megtörténik.

De a cég hivatalos GamesCom-oldala szerint egy stratégiai játékkal biztosan képviselik majd magukat, s persze ezzel kapcsolatban mindenki tudja, hogy úgyis a teljes csendben fejlesztett DOTA 2 lesz az. Egy olyan cég, amelyik ennyi játékot vitt már sikerre multiplayerben, vajon mekkorát tud robbantani egy olyan anyag "folytatásával", aminek eleve több millió rajongója van?


A DotA eredetileg egy ingyenes Warcraft 3 "mod", ami az idők során akkora népszerűségre tett szert, hogy többen játszanak vele, mint a sztenderd Warcaft-multiplayerrel, sőt a rossz nyelvek szerint a DotA az egyetlen ok arra, hogy a Warcraft 3 még mindig nagyon népszerű többjátékos berkekben.

Az IceFrog néven futó fejlesztősrácot, aki sikerre vitte a DotA-t, leszerződtette a Valve, ám néhány internetes beszámoló szerint a DOTA 2 fejlesztése nem éppen leányálom: IceFrog állítólag teljesen szabad kezet kapott, s kizárólag a saját feje után megy, nem hallgat a csapatra, sőt, egyesek már-már "terroristaként" jellemzik.

9.
9.
Lordnekroseth
VAjon tényleg azzal készülnek? Vagy talán egy mégjobb cuccal? OLYAN rég volt már jó rts mostanában. Olyan igazi eredeti,látványos pörgős amiben végre kibaszottul felhasználják a kurva fikiai motorok egyikét.
Persze a dotával sincs gond :) 6 évig kockultam előtte..most lol és hon együtt...de igazán egyik sme tudja visszaadni azt a hihetetlen érzést amit a dota....utoljára a diabló 2 kor éreztem ezt.
A témával én is ellenkeznék...a wc3 számomra csalódás volt...se az 1 vagy a 2 hangulatát mégcsak meg sem közelítette. SZeméylesen a supreme commandert,Company of heroes és a dawn of war 1 et tartom a stratégia játékok csúcsának. De persze azért vagy 5-6 más nevet is fell ehet ide sorolni.
Mellesleg megjegyezném...
Az hogy a Blizzard leszarta a Dota hihetetlen népszerűségét és leszarta őket arrogánsan.....aztán mikor 2 játék is kijött belőle és mikor Icefrog megunta azt hogy a BLizzardtól várja hogy segítsenek neki a Dota rendes játékká változtatásában átment a Valve hoz. Most meg rinyál és a földhöz veri a seggét a blizard mint egy hülyegyerek. És fejleszti a sajátját....ami egyébként gáz hogy egy egyszerű mapmodról van szó és még nincs kész majd egy év alatt...szánalmasak.....szerintem.
8.
8.
exonic
Ideje lesz már valamit hallani a DotA-ról is végre :)
7.
7.
Speper
#6: A Blizzardnak nem tetszett egy időben, hogy a Valve elorozta előle ezt a címet. Sosem értettem, hogyha látták a DotA sikerét, mért nem fogtak bele egy fejlesztésbe..
6.
6.
Mortis
Na, még egy terrorista? Lassan már minden nagyobb cégnél dolgozni fog egy. :D

Elvileg volt valami jogi gubanc, nem? Úgy hallottam egy másik csapat is belefogott a folytatás fejlesztésébe, ezért kérdéses a megjelenés. Ezek szerint le vagyok maradva. B)
5.
5.
Teuton
Szerintem meg mindhárom nagyszerű a maga módján, nem kell legjobbat választani közülük :D
4.
4.
Cuppak
#2 :) az is jó de W3 jobb ! :D
3.
3.
Speper
#2: Szerintem meg az SC2.... kinek mi tetszik! :DD
ON: DotA2-őt nagyon várom rám!! Tuti vétel... remélem egyből tudunk indítani egy magyar klánt, és osztani az igét... :D
2.
2.
JoHnNiEE
#1: ezzel ellenkeznék :D mert a legjobb az az AoE II :)
1.
1.
Cuppak
Warcraft 3 még mindig a legjobb stratégia játék a világon :D ... nem csak DotA miatt, a DotA mod tényleg nagyon jó .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...