GC 2011: Két új játék a World of Tanks alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A GamesCom alkalmával két újabb játékot mutatott be a World of Tankset is jegyző Wargaming.net: érdekes módon mindkettő a tankos MMO irányvonalát követi, csak éppen a World of Warplanes repülőkkel, a World of Battleships csatahajókkal erősít majd az online terepen.

A "World of" széria mondhatni kiteljesedett, a hatalmas népszerűségnek örvendő free-to-play MMO, a World of Tanks hamarosan új társakkal bővül a World of Warplanes és a World of Battleships személyében. Bár a címek sokat sejtetnek, azért lássuk, mi jóra számíthatunk majd, ha nekiveselkedünk az új részeknek!

World of Warplanes

A World of Warplanes már korábban bejelentésre került, ugyanakkor a készítők a GamesComon értékelhető mennyiségű látnivalót dobtak fel a netre, így mindenképpen érdemes szót ejteni róla. A játékban körülbelül 60 repülőgép közül választhatunk, képviselhetjük majd a német, az amerikai, a brit, a japán és a szovjet erőket is. A tervek szerint folyamatosan frissülni fog a felhozatal, a készítők azt ígérik, hogy akár több száz gép is bekerülhet majd a palettába - a történet a harmincas évektől egészen a koreai háborúig nyúlik majd el, szóval semmi sem lehetetlen.

World of Battleships

A World of Battleshipsről már kevesett tudunk, annyi biztos, hogy a huszadik század legnagyobb vízi ütközeteit vívhatjuk majd meg benne. A játékmenet a szokásos lesz, a csatahajók végtelen felhozatala számos taktikai lehetőséget biztosít, amibe a változó időjárás kavar majd be folyamatosan. A további részletekre még várnunk kell, addig érjétek be a legfrissebb látnivalókkal!

Köszi, kemotox!

6.
6.
cast22
Én egy ideig toltam a WoT-ot és kisebb gondoktól eltekintve nem volt vele bajom. Azt azért vegyétek számításba hogy egy ingyenes játékról van szó :)
#3 arra nem gondoltál hogy a pálya másik oldaláról lő rád egy arti, mert valaki felfedezett?? :) Minden esetre én szerintem ki fogom próbálni őket..
2.
2.
frankek
ott vannak még az amcsik és a ruszkik + várható új frakció
1.
1.
HerodPK
Nagyon varos.lassan fullos az osszes german tank igy kell valami uj.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...