Újra kiadhatják a Devil May Cry első három részét

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 8.
  • Pletyka
Link másolása
Bár korábban is számtalan pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Capcom esetleg újra kiadná a Devil May Cry első három részét, most már ez a hír egyre biztosabbnak látszik. Legutóbb az ESRB frissítette a játékok adatlapjait, immár ott figyel a platformoknál a PS3 és az Xbox 360 is.

Érdemes lesz figyelni a jövő heti TGS-re, talán pont ott fogják bemutatni az eredeti Devil May Cry-trilógia felújított változatát. Vagy nem. Mindesetre egyre biztosabbnak látszik, hogy a Capcom meg akarja ünnepelni a Devil May Cry tizedik születésnapját (az első rész 2001-ben került boltokba), amire pedig kiváló meglepetés lehet az első három rész újrakiadása.

Legutóbb az amerikai ESRB (ott döntik el, melyik játék kinek való) változatta meg a játékok adatlapjait, ahova pluszplatformként a PlayStation 3 és az Xbox 360 is bekerült. Ennél több infó sajnos nem áll rendelkezésünkre, de a korábbi tapaszalatok alapján tudunk találgatni: kapunk HD-felbontást, újrakevert hangokat, esetleg pedig némi tartalmi bővítést.

Persze ha mindebből nem lesz semmi, valaki akkor is jól jár majd az újra kiadott csomaggal (?): konzolfronton a Devil May Cry első három része kizárólag PlayStation 2-re jelent meg, és csak a harmadik játék mutatkozott be PC-n is - bizonyára lesznek olyanok, akik remegve várták, hogy egyszer a Capcom multiplatform üzletpolitikára váltson...

23.
23.
Gotham123
Egy álmom vállna valóra... :D
22.
22.
TEEBEEX360
Na ez okos húzás! Nem csodálom hogy kiadják. Az új DmC után valahogy csillapítani kell a rajongókat! :)
21.
21.
Folti90
#17: Hát lehet, hogy felnőtfejjel nem tetszene, de amikor a játékokat megkaptam még csak 12 voltam, azóta eltelt 9 év, de olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy kell a HD edition. Mindenképp!!!!
20.
20.
Necreon
#16: A második rész volt eddig a legrosszabb (a reboot, új DmC bejelentése előtt). Mutáns tank ellenfél, wtf?
19.
19.
kebi90
#8: Hát én is örülnék ha jönne PC-re is. :)
Sajna már nincs meg a PS2-őm, a PS3-ra meg nincs keret most. :D
18.
18.
hakydakillah
Én nagyon örülnék neki, bár a 2. rész borzalmas volt, azzal soha többet nem akarok játszani. Az első rész meg örök kedvenc, azt tutira tesztelném felújítva :-D
17.
17.
keiji maeda
#16: nekem a 2. résznek a hangulata nem tetszett ot dantenak semi jelleme nem volt ráadásul szerintem az volt a legrövidebb rész, ja és a videók is hiányoztak :( de attól mg jöjjön kifele HD-ba nekem az első 3 rész :D kötelező darab
16.
16.
Folti90
#11: Nem csak neked írok hanem mindenkinek, aki nem játszott az első kettővel: az első rész kurvára kihagyhatatlan játék, és a második sem rosszabb!!!
15.
15.
keiji maeda
áhh ezt már de vártam nagyon nagyon
14.
14.
PankiManki
már alig várom, a legutolsó élménybeszámolóm a dmc 4ről szól a blogomban :) akit érdekel az nézze meg :)
13.
13.
Jinbobo
Ez várható lépés a Capcomtól. Én nekem még a jó öreg ps2-m is megvan, úgyhogy én nem biztos hogy vevő leszek a HD-s felújításra, mert ez a 3rész ps2-n is nagyszerű! A 3.a legjobb rész, a 4.nél is jobb, mert nincs annyi ismétlés benne. Mindenesetre akinek kimaradt az életéből ez a fantasztikus sorozat, az mindenképp fizessen be rá.
Én egyébként várom az új DMC-t is, a videó alapján ígéretesnek tűnik. Dante kinézete igaz tényleg "ramaty" az új részben, de ettől még a játékmenet szerintem ugyanolyan jó lesz. Márpedig ha a játékmenet jó, akkor tökmindegy milyen poligon karaktert írányítunk.
12.
12.
rossitibi
Ja és végre 1 rendes kép! :)
11.
11.
rossitibi
#10: Jajj én mióta várok már erre! Nekem nagyon nyomós ok volt hogy ps3-at vettem! Kb 2évvel ezelőtt olvastam először ezt a hírt ahol írták hogy ps3-ra lesz! Én is csak a 3.4.résszel játszottam,az összes nehézségi fokozaton kb 30x vittem végig mindkettőt,és még így is tud néha újat mutatni! Kb 1 éve sikerült belőnöm ps2 emulátorra és így tudtam játszani az 1-2-vel,de nem az igazi...Úgyhogy baszottul örülök ennek!!!!!!!!! Számomra a mai napig nincs játék ami a nyomába érhet!(kivéve NG) :) Jöhet! Én várom!
10.
10.
Necreon
Nagyon örülnék ha kijönne PC-re, mivel nem volt PS2-őm, így csak a harmadik résszel játszhattam az eredeti trilógiából... mai napig a legjobb DMC-nek, illetve az egyik legjobb játéknak tartom (kihívás szempontjából főleg, very hard vége felé kezdtem néha már én is izzadni, utána még van 3 szint...), vagy 1000 órám van benne. Mit nem adnék egy HD remix-ért... és az első két részért főleg!
9.
9.
Adamknight
Én annak örülnék, ha újítanának kicsit a grafikákon, a tartalom, az elsőrangú, szóval az maradhatna :P
8.
8.
Lordnekroseth
PÉÉÉÉÉÉÉÉCÉÉÉÉÉÉÉ REEEEEEE !!!!! Adják ki ide full hf szupermaxgrafikával és supermegafaceroll lessz !
Amúgy meg szerintem egy kibebaszott jó ötlet az újrakiadás.....egy warcraf 1 el szivesebben játszanék mint egy fos új Rókabőr,csak névleg Blizzard játékszarral. De említhetném a quake 1 et vagy 2 őt is. De ha úgyvesszük a doom 1 és 3 is ilyen volt már igazából. De vegyük alapul az FF sorozatot..szerintem ölnék egymást a 7 és a 8 felújított változatáért. Én is kapásból megvenném újra a 8 at.
De sorolhatnám számtalanul a Baldurs gateket vagy Heavy Metal FAKK ot vagy bármit...ez egy hatalmas jó dolog lenne.
7.
7.
szilajka
Engem is érdekelne, és remélhetőleg(ha kiadják), akkor a 3-nak az írányításán javítanak.
6.
6.
TryGun
Ja engem is érdekelne a dolog mer én sem játszottam az első két résszel meg ha felújítják a harmadikat is akkor azt is kiviszem megint :D
5.
5.
Mortis
Gondolom, a rajongók csitítása a cél. Szép gesztus, de a valószínűsíthető okok szánalmasak.
4.
4.
ClaymoreHUN
#2: Azért nem olyan rossz dolog, ps3-on nincs ps2 kompatibilitás.
3.
3.
Én sosem játszottam az első hárommal, szívesen megvenném!
2.
2.
PcSanyko
Manapság már az a divat,hogy mindent újból kiadnak felújított grafikával...Te jó ég...
1.
1.
xelalex19
Adják ki az 1. 3 részt felújítva, a szar DmC-t meg felejtsék el örökre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...