Devil May Cry 2 PS2

Kissé megingott a talaj a Devil May Cry második része alatt, de szerencsére a készítők hamar kijavították a csorbát.
1568617200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb sűrű hét vár ránk, ráadásul nemcsak a játékmegjelenések záporoznak majd sűrűn a napokban, hanem hardverpremierünk is lesz: pénteken érkezik a Switch kistestvére, a Nintendo Switch Lite.
1567692000

Switchre látogat a Devil May Cry 2 is

Lassacskán, egyesével Nintendo Switchre költöznek a Devil May Cry régebbi epizódjai. Két hét múlva már a széria második részét is nyúzhatjuk a hibridkonzolunkon.
1542459646

A Devil May Cry is animációs sorozatot kap

A Castlevania után a Devil May Cryból is animációs sorozatot készül - a producer személye nem változik, ugyanaz az Adi Shankar dolgozik rajta, mint Trevor Belmont kalandján. Még egy crossoverről is szó lehet!
1518544809

Devil May Cry HD Collection - itt az első trailer

A laza démonvadász, Dante első három kalandja hamarosan a jelenlegi generációs konzolokat és a PC-t is beveszi. A Capcom a decemberi bejelentés óta még nem mutatott mozgóképet a gyűjtményről - egészen eddig.
1511879245

Friss pletykák az új Devil May Cryról

Hetekkel ezelőtt arról lehetett hallani, hogy készül a Devil May Cry-sorozat következő epizódja. Úgy tűnik, a hír nem kacsa, tényleg úton van Dante és Nero új kalandja, amiről most rengeteg részlet is napvilágot látott.
1510585265

Az idei PSX-en mutatkozik be az új Devil May Cry?

Egy jól értesült Reddit-felhasználó szerint mozgalmasnak ígérkezik az idei PlayStation Experience, a Sony ugyanis bemutatja a következő Devil May Cry- és Soul Calibur-epizódokat.
1483452000

Idén új játékot jelent be a Devil May Cry rendezője

Régóta vágysz egy vadonatúj Devil May Cryra vagy egy Dragon's Dogma-folytatásra? Jó hírünk van, a két játék rendezője, Hideaki Itsuno a Twitteren megerősítette, idén bejelentésre készül.
1333530000

Launch traileren a Devil May Cry HD Collection

A DmC megjelenéséig még van idő, addig egyfelől kibékülhetünk az új résszel, másrészt újrajátszhatjuk vagy pótolhatjuk a korábbi epizódokat. Megjelent a Devil May Cry HD Collection, amiben az első három játék mutatkozik be immár újgenerációs, "kollekciós" köntösben.
1315481400

Újra kiadhatják a Devil May Cry első három részét

Bár korábban is számtalan pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Capcom esetleg újra kiadná a Devil May Cry első három részét, most már ez a hír egyre biztosabbnak látszik. Legutóbb az ESRB frissítette a játékok adatlapjait, immár ott figyel a platformoknál a PS3 és az Xbox 360 is.