Devil May Cry PS2

A Devil May Cry lassan tízéves, zseniális első része - kizárólag PlayStation 2-re jelent meg.
Típus: Akció, Kaland

Switchre látogat az első Devil May Cry

A Devil May Cry-széria eddig valahogy sosem keveredett el a Nintendo platformjára, de ez a közeljövőben megváltozhat. Dante első kalandja még idén nyáron debütálhat a hibridkonzolon.

A Devil May Cry is animációs sorozatot kap

A Castlevania után a Devil May Cryból is animációs sorozatot készül - a producer személye nem változik, ugyanaz az Adi Shankar dolgozik rajta, mint Trevor Belmont kalandján. Még egy crossoverről is szó lehet!

Devil May Cry HD Collection - itt az első trailer

A laza démonvadász, Dante első három kalandja hamarosan a jelenlegi generációs konzolokat és a PC-t is beveszi. A Capcom a decemberi bejelentés óta még nem mutatott mozgóképet a gyűjtményről - egészen eddig.

Friss pletykák az új Devil May Cryról

Hetekkel ezelőtt arról lehetett hallani, hogy készül a Devil May Cry-sorozat következő epizódja. Úgy tűnik, a hír nem kacsa, tényleg úton van Dante és Nero új kalandja, amiről most rengeteg részlet is napvilágot látott.

Az idei PSX-en mutatkozik be az új Devil May Cry?

Egy jól értesült Reddit-felhasználó szerint mozgalmasnak ígérkezik az idei PlayStation Experience, a Sony ugyanis bemutatja a következő Devil May Cry- és Soul Calibur-epizódokat.

Idén új játékot jelent be a Devil May Cry rendezője

Régóta vágysz egy vadonatúj Devil May Cryra vagy egy Dragon's Dogma-folytatásra? Jó hírünk van, a két játék rendezője, Hideaki Itsuno a Twitteren megerősítette, idén bejelentésre készül.

Blogajánló: Emberi tragédiák a videojátékokban

Necreon múlt héten indult toplistás sorozata ezúttal az emberi tragédiákat boncolgatja, persze szigorúan a videojátékok keretein belül. Következzen hát öt karakter, akinek nem lettünk volna a helyében!

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.

Launch traileren a Devil May Cry HD Collection

A DmC megjelenéséig még van idő, addig egyfelől kibékülhetünk az új résszel, másrészt újrajátszhatjuk vagy pótolhatjuk a korábbi epizódokat. Megjelent a Devil May Cry HD Collection, amiben az első három játék mutatkozik be immár újgenerációs, "kollekciós" köntösben.

Újra kiadhatják a Devil May Cry első három részét

Bár korábban is számtalan pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Capcom esetleg újra kiadná a Devil May Cry első három részét, most már ez a hír egyre biztosabbnak látszik. Legutóbb az ESRB frissítette a játékok adatlapjait, immár ott figyel a platformoknál a PS3 és az Xbox 360 is.