Új játékon dolgozik a Starbreeze

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 20.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, a Starbreeze szekere nagyon beindult a Chronicles of Riddick után: nem csak, hogy ők fejleszthetik a folytatást a PC-s játéktörténelem egyik legnagyobb klasszikusához, a Syndicate-hez, de emellett máris belevágtak egy újabb projektbe. Hogy pontosan mibe?

Nos, azt mi sem tudjuk sajnos, a projekt annyira kezdeti fázisban van, hogy a fejlesztők egyáltalán nem beszélnek róla. A dolog mégis érdekes: úgy kezdődött ugyanis, hogy Josef Fares, aki ott északon állítólag egy igen-igen neves filmes író és rendező, megkereste a Starbreeze-t egy ötlettel, aminek nem tudtak ellenállni.

 
"Percekkel azután, hogy Josef belekezdett a prezentációba, tudtuk, hogy mi ezt a játékot le szeretnénk fejleszteni,  s még aznap elkezdtünk dolgozni a koncepción" - mondta Mikael Nermark, a Starbreeze ügyvezetője.

Fares elmondása szerint már régóta próbál összerakni egy játékkoncepiót, s minél többet dolgozott ezen, annál inkább úgy érezte, hogy szilárd talajon áll a dolog. A The Story Lab nevű céggel ezután közösen összehoztak belőle egy anyagot, amit aztán prezentáltak a Starbreeze felé.

2.
2.
Mortis
Ezen egyén filmjeihez még nem volt szerencsém, szóval kíváncsian figyelem, hogy mi lehet az a Nagy ötlet.
1.
1.
Jégegér
Talán ő az? :
http://en.wikipedia.org/wiki/Josef_Fares
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...