HD kollekciót kap a Jak and Daxter is?

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 2.
  • Pletyka
Link másolása
Amióta a God of War megkapta az első kollekcióját, folyamatosan találgatunk, mi lesz a következő: valószínűleg nem egy PlayStation 2-rajongónak jutott eszébe a Naughty Dog méltán népszerű sorozata, a Jak and Daxter is. Egy dél-afrikai üzlet szerint lesz ilyen gyűjtemény, jövőre várható a megjelenése.

A dél-afrikai BT Games weboldala szerint már készül a Jak and Daxter HD Collection, a gyűjtemény természetesen PlayStation 3-exkluzív lesz, s bár az ár és a pontos megjelenési dátum kapcsán nem írt semmit az üzlet, az előrendelőknek szánt "várható érkezés" szekcióba január 20-at karcoltak az illetékesek. A hír természetesen pletyka, a Sony nem erősítette meg, de még nem is szedték le a hirdetést.

A csomag tartalmát illetően sem tudunk semmit, de korábban a Gematsu magazinnak a Sonyhoz egy közel álló forrás elhintette, hogy egy új, "sötét, mocskos és veszélyes" (dark, dirty, dangerous) csomag van készülőben a cégnél, ez a jelzőrengeteg pedig a 2004-es Jak 3 egyik küldetésének a címe volt annak idején. A Jak and Daxter-széria egyébként négy fő epizóddal rendelkezik, a legutóbbi, a The Lost Frontier 2009-ben jelent meg PSP-re és PS2-re.

A Naughty Dog korábban kikotyogta már, hogy szívesen fejlesztene új Jak and Daxtert - lehetséges, hogy a Slyhoz hasonlóan egy HD kollekcióval előlegezik meg a nagy bejelentést?

7.
7.
vinisoundz
úhh, de vártam már ezt!
6.
6.
PortalMan
El se hiszem, hogy lesz ilyen. Kötelező vétel :D
4.
4.
sherex
igen ez yeah egy álom válik valóra ha ezt megszerezhetem ps3-ra
3.
3.
felegyi
Emlékszem amikor "tönkrement" a porno ipar, nos ott is az volt a bevett téma hogy régi filmeket adtak ki újra HD minőségben :)
2.
2.
Tacskoexe
Na végre! Pont a Jack and Dextert-nem volt soha alkalmam kipróbálni, nagyon reménykedtem hogy ezt is kiadják újra! :D
1.
1.
giga321
Ezt régen sokat Toltam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...