Több játékot is leleplezhet a héten a Doube Fine

  • Írta: InGen
  • 2011. október 10.
  • Hír
Link másolása
A Brütal Legend óta csak apróságokon dolgozik Tim Schafer és csapata, s a jelek szerint apróságokkal is folytatják, ugyanis a héten több címet is terveznek leleplezni, és ezekkel együtt összesen hat játékot mutogatnak majd a sajtónak. Kezdhetünk izgulni?

Több külföldi lap is kapott meghívást a Double Fine-hoz a hétre, ahol a cég összesen hat játékot akar kipróbáltatni az odalátogató újságírókkal, valamint több bejelentést is szeretnének tenni. Tekintve, hogy ennyi bejelentés egyszerre kicsit sok lenne tripla-A kategóriás játékból, valószínűleg a srácok továbbra is maradnak az arcade vonalon.


Tim Schafer egyébként nem zárta ki, hogy egyszer még visszatérnek az AAA-kategóriás fejlesztéshez, csak egyelőre belefáradtak a dologba, aminek főként a Brütal Legend körül zajló pereskedés az oka. Ha visszaemlékszünk, a játékot eredetileg a Vivendi Games adhatta volna ki, ám az Activisionnel történő összeolvadás után (Blizzard és a többiek) utóbbi kiadónak nem kellett az anyag, így gyakorlatilag kidobták.

Ezután az Electronic Arts felkarolta a fejlesztőket, és tovább támogatta a projektet, mire az Activision beperelte az egész bagázst, és vissza akarta követelni a Brütal Legendet.

8.
8.
Mortician
#6: Osztom. Nagyon jó lenne, ha készülne folytatás...
7.
7.
Mortis
Szerintem eddig minden arcade-cuccuk jól sikerült, szóval várom szeretettel a többit is.
6.
6.
Kyuubi
A leghangulatosabb játék volt a generáción a Brütal Legend, szinte olyan érzésem volt mintha PS2-n játszanék. De jó lenne egy második rész...
5.
5.
M3rcy
A Psychonauts is könyörög egy folytatásért.
4.
4.
Folti90
#3: "..Ezután az Electronic Arts felkarolta a fejlesztőket, és tovább támogatta a projektet, mire az Activision beperelte az egész bagázst, és vissza akarta követelni a Brütal Legendet." :D
3.
3.
MoRT2195
Most akkor az Activision vagy az EA a kiadója?
2.
2.
wolfwarrior
Én annak örülnék ha csinálnának pc-re is Brütal legendet ahogy mondtad király játék és nem akarok csak azért xbox-ot venni,hogy meglegyen.
1.
1.
Folti90
Ah Activision...... nem is értem!! Az évenkénti CoD kiadáson és pereskedésen kivül valami játékot is összehozhatnának!!
Tudom, hogy lehetetlen, de annyira imádnék egy Brütal Legend 2-őt, vagy valami hasonlót, szerintem fantasztikus játék volt, vagyis még mindig az!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...