Folytatásokon érdemes új ötleteket kipróbálni

  • Írta: InGen
  • 2011. október 19.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis Jade Raymond, a Ubisoft Toronto vezetője úgy gondolja, hogy a friss ötleteket, a kísérletezést legjobban a folytatásokban lehet elsütni, mert ezek biztos alapot adnak, így még ha be is fuccsolnak, a játék többi része még mindig eladhatja az anyagot a rajongóknak.

"Ha van egy ötleted a játékmenettel kapcsolatban, amiben nem vagy biztos, hogy működni fog, akkor a legjobb dolog, ha ezt egy folytatásban sütöd el" - nyilatkozta Jade Raymond. Szerinte ez azért van így, mert ha mégis visszafelé sül el az újdonság, a rajongóknak még mindig marad éppen elég felfedeznivaló és érdekesség a játékban, ami miatt végig akarják majd tolni.


Raymond ezen kívül elmondta, sokkal egyszerűbb is folytatást készíteni, mert egy új cím esetében számos olyan dolgon kell átrágnia magát a csapatnak, ami időigényes: "Nem csak a játékmenettel, az innovációkkal és a sztorival kapcsolatban, hanem olyanokkal is, hogy milyen legyen a karakter külseje, mi a múltja, és hasonlók."

A cuki hölgyemény ezen kívül elhintette: a következő hónapokban várhatjuk az első információkat az új Splinter Cell-epizóddal kapcsolatban.

18.
18.
ReNegAdE
#11: Hát ezen nem fogunk összeveszni!:DRosszul fogalmaztam!Vagy rosszul értelmeztem?;)
16.
16.
Vopesz
#9: Pont az, hogy túl sok lett az újítás. Pl sokszor rá voltál kényszerítve, hogy leossz mindenkit, nem lehetett elkerülni, ez zavart a legjobban. Hullákat sem rejthettél el, sokszor nem volt elég nagy mozgástered, és ezért megint arra lettél kényszerítve, hogy leossz mindenkit, teljesen jellegtelen, semmitmondó pályák, stb. A játék nem rossz, de mint SC, nálam nagyon elhasalt a conviction. Tudtam, hogy más lesz, mint a többi, de sajnos nagyon sokkal másabb lett.
15.
15.
p020
#14: Az is jó játék, de nekem valahogy a Splintell Cell jobban bejön :)
14.
14.
The Lone Drow
#13: Ha ezt írtad, valószínűleg nem ismered a Thief szériát :).

Azért most eléggé el leszünk látva lopakodós címekkel, új Thief (ha egyszer talán végre hallunk róla valamit) Dishonored, és ez... Remek lesz.
13.
13.
Ghost16
Erre vártam :D
A többi sunyizós game nem az igazi...
Splinter Cell a legjobb.
12.
12.
crytek
#10: Nekem is a 3. rész tetszett a legjobban.Haverral coopban és végigtoltuk ahogy a convictiont is.
11.
11.
Slik
#10: "viszont a conviction szerintem az EGYIK legjobb része" én ezt írtam :)
10.
10.
ReNegAdE
#6: Hát szerintem meg a legjobb rész a Chaos Theory volt!Nekem pont a Conviction nem jött már be annyira!Azt aláírom hogy szép volt nagyon, de nekem már valahogy nem hozta azt az érzést amit az előző részek!Bár ízlések és pofonok!
9.
9.
Macifasz
#8: Mi bajod volt vele? Ok, nem volt a megszokott Splinter Cell játék, de ettől még zseniális lett...legalább is sztem.
8.
8.
Vopesz
A nyilatkozat korrekt, igazat adok, viszont ha mindegyik úgy sikerül, mint a Conviction, akkor baljós jövőt látok. Életem egyetlen játéka, amitől megszabadultam miután megvettem, ráadásul ingyen, csak vigyék már.
6.
6.
Slik
én éppen tegnap vittem ki a double agnetet és szerintem is a leggyengébb rész... nagyon rövid és kihasználatlan pályák (pl. a börtönös résznél 3x hosszabb és érdekesebb lehetett volna, mert egy börtönből megszökni nem olyan könnyű lásd: szökés :) ), és a többszöri hq részek is idegesítőek, pláne úgy, hogy ugyan azokat a területeket újra meg újra bejárni.... nagyon könnyen észrevesznek, olyan helyeken is amikor nem lenne szabad. a mozgás is szörnyű az előző sc-khez képest...
viszont a conviction szerintem az egyik legjobb része
4.
4.
Cuppak
#2 Nekem nagyon tetszett a Conviction! A multiplayer co-op, single player lehetőségei, kedvenc részem :D ha ismered a trükköket nagyon király játék!
2.
2.
Netsu
Hát a Convictionben nem sok felfedezni való volt... Önálló játékként se lett volna több 7 pontnál, de így, hogy Splinter Cell néven adták el, még annyit sem ér.. Sajnos. Megvolt a "vérfrissítés", úgyhogy most már remélem a következő résszel visszatérnek a gyökerekhez..
1.
1.
giga321
Lesz Új SC ? nem is tudtam na minden esetre kíváncsian várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...