IO Interactive: a Hitman után sem áll meg az élet

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 2.
  • Hír
Link másolása
Oké, hogy a Hitman Absolutionre szükség van, szeretjük is a kopasz bérgyilkost, de a dán csapat mégis inkább egy teljesen új projektbe fogna bele jelenlegi munkája után. Annyira komolyan gondolják ezt az elképzelésüket, hogy a fejlesztők egy része már az új címet kalapálja.

Az IO Interactive főnöke, Niels Sorensen a Gamasutra magazinnak elmondta, hogy szeretnék kipróbálni magukat valami teljesen új projektben. Elmondása szerint a stúdió két részre szakadt, s az egyikük már javában az új címnek szenteli minden idejét. Mikor a Hitman Absolutiont befejezik, mindenki teljes vállszélességgel ráál arra, amit még nem láttunk tőlük. Tuti, hogy nem Kane & Lynch lesz, de nem is a Mini Ninjas 2.

"Amikor az emberek egy ideig egyetlen címnek szentelik az idejüket, az nem más, mint kreatív agyzsibbasztás. Szerencsére sikerült azt elérni, hogy különböző projektekre koncentráljunk és folyamatosan új embereket alkalmazzunk."

Sorensen nem utalt arra, hogy miről is van szó, és bár a Square Enix felhozatala igen széles, a fejes ígérete szerint új dolgokkal kísérleteznek csapatuk egy elszeparált részében - persze a régi frencsájzaikat sem felejtik el. "Ez egy igen érdekes és titkos hely, ahol egy csomó új dolgot sütünk ki."

Bárhogy is faggatták, nem árult el semmit az IO-vezér, annyi biztos, hogy egyelőre a Hitman Absolutionnek örülhetünk jövőre.

3.
3.
shatterhand
A K&L3at vártam volna, de megértem,ha nem készül el. Kedvenc játékom ebben a generációban.
2.
2.
Mortis
A Hitman-béli könnyítésekből ítélve egy vérbeli 'hardcore casual' játék lesz, ahol 3 gombot kell nyomogatni a továbbjutás érdekében.
1.
1.
Matt8888
Csak jöjjön már ki :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...