Hivatalos a Gran Turismo 5 XL Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a Gran Turismo 5 XL Edition, mely tartalmazza az alapjátékot és az összes frissítést, mely eddig napvilágot látott. A csomag kedvező, 39,99 dolláros áron kerül forgalomba január 17-én. Ha eddig kimaradt volna a PS3 legütősebb autós címe, vedd meg!

Az eredeti kiadással ellentétben "új és továbbfejlesztett funkciók" teszik teljessé az élményt. A Gran Turismo 5 XL Edition tartalmazza az összes eddig megjelent letölthető frissítést - a Spec 2.0-t is beleértve. Ezzel együtt csaknem 1000 autó, több mint 20 helyszín és 70 pálya várja az autósport szerelmeseit. A tartalom átfogó képet nyújt a pályaversenyzés, a rali, a gokart és a NASCAR kedvelőinek. Természetesen mély online közösségi rendszer áll rendelkezésre mindenki számára.

A csomagban megtalálható lesz egy kupon, mellyel 20 dollár értékű DLC ütheti a markunkat, beleértve a Racing Car Packot, a Car Pack 2-t, a Course Packot, a Racing Gear Packot és a Paint Packot.

Íme itt az alkalom, hogy a legteljesebb Gran Turismo 5 kiadáshoz jussunk, PS3-on ez jelenleg a legkifinomultabb szimulátor. Vétek kihagyni, megjelenés január 17-én.

7.
7.
jookrisztian
Sziasztok.
Nekem Xbox-om van, de emlékszem annak idején mennyit nyomtuk haverral PS2-n a GT4-et. nagyon jó volt!!
Kipróbálnám a GT5-t is!!
És ha nem gond akkor belinkelem ahogy a Hockenheimi napfelkeltében szelem a köröket egy Ford F150 Raptorral több kevesebb sikerrel a Forza4-ben.
http://www.youtube.com/watch?v=WJJbwDCKE-c&feature=plcp&context=C3850ce6UPOEgsToPDskI7o_8VHdMsxksnDMZdO1VB
6.
6.
Göndör
De jó h nem vettem még meg!:) most már tuti megveszem!
5.
5.
adye
#4: Kormánnyal szerintem fasza benne a rali is. Nem olyan látványos mint a dirt de realisztikusabbnak hat. (Kontrollerrel borzasztó..)
4.
4.
Dogmatix
a rali eléggé el lett benne baszva, de egyébként hatalmas játék, de nem egyszerű :)
1.
1.
KeXxX
most már beszerzem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...