God of War 4 bejelentés közeleg?

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 9.
  • Pletyka
Link másolása
Az elmúlt napokban a Future Shop pletykái bizonyosságot nyertek, köztük a Sleeping Dogsra és a LittleBigPlanet Kartingra vonatkozóan, ezúttal pedig a God of War 4-re utaló jeleket hintett el a cég a Twitter-csatornáján. Végre kézközelbe került Kratos új kalandjának hivatalos bejelentése?

A Destination PlayStation rendezvény már több meglepetéssel szolgált az elmúlt napokban, a Sony bulija jelenleg is zajlik Arizonában, lehetséges, hogy a legnagyobb bejelentést az utolsó napokra tartogatják. Habár a Future Shop ezúttal még kevesebb konkrétumot szellőztetett meg, mint általában, de tény, hogy bizakodhatunk.

Amikor Twitteren megkérdezték tőlük, hogy lehetséges-e a God of War 4 bejelentése, a Future Shop sokat sejtetően ezt válaszolta: "Nagyszerű kérdés. ;)".

Tény, hogy Kratos negyedik eljövetele már régóta szóbeszéd tárgya, sokan úgy vélik, hogy a Syphon Filter 4-gyel egyidejűleg jelentik be. Az esélyes megjelenési dátum 2012 vége, s lehetséges egy online kooperatív mód is, a teljes 3D-támogatással karöltve.

Bízzunk a Future Shop megérzéseiben, hiszen lehet, hogy eme megérzésük is bizonyosságot nyer. Tapadjatok a képernyőkre, ha jönnek a konkrétumok, posztoljuk!

62.
62.
poseidon17
sztem a legjobb god of war 4 story az lenne ha a mostani körban játszódna az egész és feltámadna az összes isten zeusz kratos hádész és a többiek és ujra 1 nagy háború az ujj korban:-)
59.
59.
Tibi
#57 Kratos pedig felébred és egy QTE keretein belül szabadul ki a föld alól... :D
58.
58.
hakydakillah
SPOILER

57. több találgatás létezik, nekem ez is bejön:

http://www.mediastinger.com/god-of-war-iii-2010-extra-scene-after-the-credits/#SID7900_2_tgl

Röviden: az is lehet, hogy Kratos ezután még fel tudott kelni, és a mélybe vetette magát. És ez a jelenet teljesen megegyezne az első rész intrójával :-)
57.
57.
roli33
#53: SPOILER, SPOILER, SPOILER!!!

Szerintem nem kúszott tovább, hiszen meghalt, hogy kúszhatna egy halott? :D Szerintem a rejtélyes sírásó vonszolta el, lehet hogy csak a vízbe vetette, mert ugye a Ghost of Sparta legvégén mi az uccsó mondat? "Only one remains." Azaz már csak egy hiányzik. És ezt a sírásó mondja miután eltemette Kratos testvérét és az anyját. A 3. gödör is már ki van ásva... Ez az én elméletem.
56.
56.
Folti1985
Ha tippelnem kéne akkor azt mondanám hogy egy köztes eseményt vagy mellék storyt raknak bele a történetbe ami elég nehéz lenne már mivel mégis csak 5 részben van lefedve a story ( ha hozzá veszük a psp-s , vagy ha úgy tetszik a nem rég megjelent collection 2-s részeket is ). Sztem érdekes lenne akár az első rész előtti történéseket is megcsinálni persze kinek a pap..
Kíváncsi leszek mindenesetre.
55.
55.
hakydakillah
54. Pont erre gondoltam. El lehet húzni egy szakaszt a Pokolban, de a teljes játék nem épülhet rá, az már szerintem nem GOW lenne. Vagy bedobnak egy előzményt :-)
54.
54.
#53: Hát, elvileg az Alvilág Istene, a Hadesz a görög mitológiában, szóval Ő lenne ott. Maga a görög "hadesz" szó is a Pokolt jelenti az görög Újszövetségben.

Arra gondolsz, hogy kik lesznek a feltámadás után az ellenfelek? Nem tudom, őszintén mondom.
53.
53.
hakydakillah
52. SPOILER

Hát nem teljesen egyértelmű a vége, hisz a feliratok után ő már nincs ott, csak látni, hogy merre kúszott tovább. Aztán ott a végső találgatás, hogy a rövid videó végén felszáll a lelke. Mondjuk kezdésnek lehet az Alvilág is, de ha kijutsz onnan, ki lesz az ellenség?
52.
52.
#51: Szerintem az Alvilágban kezdődik, lévén, hogy Katos a III végén megölte magát!
51.
51.
hakydakillah
Azért gyakran jár a fejemben, hogy hogyan lehet ezt a történetet folytatni… Remélem már az első trailer olyan lesz, hogy azonnal képbe kerülünk :-)
47.
47.
p3ti
Egyik legjobb sorozat amivel valaha játszottam ... Imádom az agresszív hangulatát , illetve Kratos kegyetlenségét . Az 1ik legjobban sikerült karakter . 100% hogy megjelenés napján be is szerzem .
#42: Annyira nem tartottam rossznak a Dantes Infernot mint ahogyan írtad , oké , rengeteg volt benne a koppintás ... De nagyon tetszett a storyja , meg ahogy találkoztál a saját családoddal a pokolban , nekem kimondottan tetszett . Természetesen meg sem közelíti a GOWot , de annak is meg volt a saját hangulata .
44.
44.
p3ti
#7: Azért mert boxra nem jön ki vmi azért szar ? Ennyi erővel meg szar a PS mert nincsen rá Gears of war ... Menjél aztán fogd a színes zsírkrétáidat rajzolj 1-2 tájképet hülyegyerek.
43.
43.
Yanez
Én eddig mindegyik részt kipörgettem,és nem bántam meg,sőt!Tűkön ülve várom a folytatást!
42.
42.
Yanez
#41: Jól irtad,de a Dante's Inferno a GoW-hoz képest olyan,mint egy kupac szar a töltöttkáposztához képest!Gondolom rendesen egyiket sem játszottad.
41.
41.
Bré
Ezért szeretem én olvasgatnia gamekapcsot mindig olyan jókat lehet röhögni:D

A játékról sajnos nincsen ps3-am ps2 van de azon jó szar volt játszani a GOW2-vel dee azért nagyon op meg ahogy nézegettem gameplayeket a 3 ról hát nagyon bejött szal jó játék de amúgy ugyanaz mint a Dante's Inferno ha jól írtam.
36.
36.
samatagrav09
#35: Igen a koronázatlan királya eddig mindegyik rész nagyon atom volt van rendes történet jó harcok és ezt minden résznél sikerült összehozni ami elégé nem megy mostanában némelyik stúdiónak hmhmhm (ubi)
35.
35.
DON GONDOCS
A stílus koronázatlan királya? akkor aGarshasp: The Monster Slayer a császár kizárólag pc-n XD
33.
33.
tattoo.ink.
jesszusom.mint egy rakás ovis.egymás torkának ugrani egy hír miatt.nevetséges.egy kanál vizbe beleölné némelyik egymást mert más konzolja van.a ps tulajok örüljenek mert egy szuper játék van készülöben.én is nagyon várom már.már a játékostársadalom se tart össze.örülni kéne hogy egyáltalán VAN milyen géppel gémelni otthon.ps3 pc xbox360.sok srác összetenné két kezét ha BÁRMELYIK gépböl lenne neki egy.
32.
32.
KeXxX
jaj de várom már :D :)
#31: a Titan fokozat annyira nem izzasztott meg, de viszont a Very Hard, az már igen. Már egy éve nem tudok továbbjutni a Skorpiónál a labirintusban xD :D
31.
31.
#30: ja, értem, akkor nem szóltam

A Titán az már tényleg marha nehéz!
30.
30.
danez11
#28: neem, egyszer már könnyűn végig vittem, de a platina miatt titánon is kellett volna..
de már eladtam
29.
29.
#28: Elírtam!

Az nem az Aresz volt, hanem a Hadesz! Most néztem csak utána, és nem jól emlékeztem. Ezt a két nevet rendszeresen összekeverem.
28.
28.
#25: Hidd el, jó játék a God of War III. Nálam Arész volt az első, aki komolyabban megizzasztott. Ne a legnehezebb fokozaton próbáld és főleg ne elsőnek, hanem a középső fokozaton. Akkor mindjárt jobban 'tetszett' volna a játék.

Hacsak a játék erőssége volt a gond, azt könnyedén meg tudtad volna oldani. Nem kioktatásból mondom, sem nem bántásból. Egyébként a Poseidon nem is egy nehéz ellenfél, mivel mindjárt a játék elején van.
27.
27.
Szeretnék én is hozzászólni a témákhoz! Mert sajnos, úgy látszik több van.

OFF:
Nem értem, minek itt arcoskodni? Minek ezt itt lejátszani? Mindegyik konzol jó, és nem kell a másik gépét szidni!

ON:
Örülök a hírnek, várom a IV-ik részt is!
26.
26.
Folti1985
Nem tudom mennyivel intelligensebb dolog halálra ócsárolni egymást mint feltenni egy olyan kérdést ami egyes emberek számára nem olyan egyértelmű mint azoknak akik kontrollerel a seggükbe alszanak, ha döntenem kéne kinek jár a f**zkorbács az nem az aki kérdez hanem aki nem bír értelmesen kommentálni.

#13 Ha esetleg pesti vagy akkor a Platinumba szoktak 25 -30 ba használt PSek lenni 1 kontrollerrel és adnak rá 3 havi garanciát, én is ott vettem. kicsit ütőt kopott de ki nem sz**ja le ha működik és visz mindent :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...