Új Wasteland készülhetne a rajongók pénzéből

  • Írta: InGen
  • 2012. február 16.
  • Hír
Link másolása
Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, olvasóink közül valószínűleg elég kevesen ismerik az 1988-ban megjelent Wasteland című játékot, ami a Fallout közvetlen elődjének tekinthető. Na, Brian Fargo ennek akar folytatást, a rajongók által finanszírozott módon.

Tim Schafer és a Double Fine új kalandjátéka, melyet a Kickstarteren keresztül pénzelnek a rajongók, elindított valamit. Hirtelen, olyan játékokra lehet megszerezni az anyagi támogatást, amiért kiadók sosem adnának pénzt, hiszen túl kockázatosnak tartanák. A legendás game designer, Brian Fargo is kapott az alkalmon: az ő Kickstarter-projektje a jövő hónapban indul.


A cél pedig nem más, mint a legendás Wasteland folytatása/feltámasztása valamilyen módon. A legendás RPG-t sokan a mai napig a világ valaha készült legjobb szerepjátékának tartják, s közvetlenül a Fallout elődjének tekinthető - Fargóék azért készítették el a Falloutot, mert nem náluk voltak a Wasteland jogai.

Fargo elmondása szerint a játék teljesen oldschool, keményvonalas RPG lesz, ami a játékosok beleszólásával készül majd. Hogy mennyi pénzt kellene erre összedobniuk a rajongóknak? Nos, minimum 1 millió dollárt.

4.
4.
Moldren
Ismerem de soha nem játszottam vele
3.
3.
Ooorky
Pár dollárt majd én is bedobok a közösbe, jó lenne ha a bethesda féle förmedvény után ismét egy igazi Fallout(szerűség) készülne, mert bár a New Vegas hangulatilag nagyon jó volt, az elcseszett játékmechanizmus azért sokat levont belőle.
2.
2.
Split
Csak a világ nem tetszik (a falloutokban is csak a játékmechanizmus fogott meg), ezt leszámítva amúgy drukkolok.
1.
1.
ApexPredator
Dobhatnának nekem is ennyit :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...