Launch traileren a Devil May Cry HD Collection

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 4.
  • Videó
Link másolása
A DmC megjelenéséig még van idő, addig egyfelől kibékülhetünk az új résszel, másrészt újrajátszhatjuk vagy pótolhatjuk a korábbi epizódokat. Megjelent a Devil May Cry HD Collection, amiben az első három játék mutatkozik be immár újgenerációs, "kollekciós" köntösben.

A Devil May Cry HD Collection tegnap jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a csomagban az első három epizódot találjuk meg kissé felújítva, hádésítve, trófeákkal és achievementekkel megtámogatva. Aki eddig nem tette volna meg, most pótolhatja a kimaradt epizódokat, annál is inkább, mert a konzolosok közül ezekkel a játékokkal csak azok játszhattak, akik magukénak tudhattak egy PS2-t annak idején.

11.
11.
godach
Ahogy beizzítottam és leszenvedtem az első két pályát, már kezdett is derengeni, mivé váltam a sok cod és "hardon is easy" játékok között. Ma befejezem a HD Collection első részét, de rég szorítottam már ennyire erősen kontrollert, az is biztos. :)
10.
10.
keiji maeda
felfogtam , köszi :D én benem még nem tudatosult most sem , hogy a DmC az már nem devil may cry .....
9.
9.
Deadpool
#3: DmC megjelenéséig van még idő(hál istennek), nem a Devil May Cry HD Collectionig :)
6.
6.
fojesz
#3: Akkor egy kicsit gondold át a dolgot.
5.
5.
playstationx
4.
4.
rossitibi
Mindenképp megveszem,és még remélem sokan mások is,csakhogy had lássák a capcomék hogy ez az igazi Devil May Cry! Remélem az újból fele annyi fogy majd!
3.
3.
keiji maeda
mi az hogy még van idő a megjelenésig ??? tegnap óta megjelent hivataosan és ma már magyarba is kapható szinte minden konzolüzletben
2.
2.
Jinbobo
Az első két részben kicsit javíthattak volna a kamerakezelésen, mert az elég gáz volt már akkor is, nem hogy most. A 3.rész hibátlan gyöngyszem, de azért szebbre is megcsinálhatták volna. Nem nagy változást látok a ps2/ps3 verzió között, ezutóbbi HD azt ennyi. Ezekután a DMC4-hez is adhatnának trophy listát, hogy néz ki hogy az első három kapott, a 4 meg nem?!
Max a harmadikat veszem meg mert az még ennyi év elteltével sem lesz csalódás! A többi meg maradjon az emléknek, mert ami anno hibátlan volt, az nem biztos hogy ma is az lenne. Pl: Medal of honor Vanguardot szedtem elő a mi nap, 10perc játszás után vettem is ki a ps2-ből, mert az Új MOH egyszerűen "kifacsarta minden levét".
1.
1.
DON GONDOCS
Jól fog mutatni a hd Tomb Raider, Prince of Persia és Assassins Creed gyűjtemény mellet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...