Még áprilisban Kinect-támogatást kap a Skyrim

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda váratlan bejelentéssel örvendeztette meg az xboxos Skyrim-tulajokat. Ha van Kinected, végre kihasználhatod a szenzorodat a tavalyi év legjobb szerepjátékában. Több mint 200 hangutasítást vethetünk be az ingyenes frissítés telepítésével, sőt a menüben való kavarás is könnyebb lesz.

Ingyenes frissítéssel kedveskedik a Bethesda azok számára, akik a mai napig a Skyrimmel múlatják az idejüket, és emellett még Kinectük is van. Mozgásérzékelős támogatást kap a The Elder Scrolls ötödik része, a hírt maguk a fejlesztők jelentették be tegnap. A még ebben a hónapban érkező frissítés keretében több mint 200 hangutasítással könnyíthetünk a játékmeneten - beleértve a sárkányüvöltéseket is. Egy delejes "fus ro dah" kiáltással nem csupán a képernyőn látható karakter repül tova, hanem a környezetünkben élők is összerándulnak majd.

A Kinect-támogatás nem merül ki ebben, használhatunk gyorsbillentyűket, csatlósainknak is parancsokat osztogathatunk, valamint a menüben is kolbászolhatunk a szenzor segítségével. Az egyéb lehetőségek közé tartoznak a térképfunkciók, továbbá az eszköztárunkban is név, súly vagy érték alapján rendezhetjük tárgyainkat. A teljes listát az elkövetkezendő hetekben közli le a Bethesda.

A frissítés még ebben a hónapban napvilágot lát, lássuk, miként működik a valóságban! Köszönjük, Packie!

14.
14.
Gaboo77
#13: Lehet, bár a PS3-ra sem vennék mérget. De a lényeg, hogy a Kinect rendelkezik hangfelismerő algoritmussal, amire csak hivatkozniuk kell. Míg PC és PS3 esetén még hangfelismerő szoftvert is írniuk kellene, ami már picit nagyobb meló. Valószínűleg ezért nem erőltették annyira...
13.
13.
samatagrav09
#12: de a pc elbírná és szerintem a ps3 is mert csak néhány parancsot kell felismerni nem egy konkrét nyelvet
12.
12.
Gaboo77
#11: Így van! Meg lehetne csinálni esetleg a mikrofonos dolgot is de az a boxot terhelné, ami már nem bírna el. A Kinect hardvere meg befogható. Én nagyon várom, pedig nem iszok 4 litert óránként, de nem is pontatlan a szenzor. A pontatlanság a megírt szoftver hibája ezt tapasztalatból mondom.
11.
11.
Supra
#4: Én úgy tudom, hogy azért mert maga a kinect értelmezi a szavakat!
10.
10.
samatagrav09
#4: pont erre gondoltam ez csak a MS "okossága"
Azt halottam hogy a Kinect néha pontatlan több helyről és azt hogy nem túl jó
a parancsolgatásnál 4 litert iszik meg a játékos óránként és ha lehet vele irányítani akkor valami nagy vicc lesz gondolom
9.
9.
Yetikee
ezen a kolbászolni szavon mindig olyat vigyorgok :DDD
Viszont tényleg megoldhatnák ezt csak egy mikrofonnal , hogy pc és ps gamerek is tudják élvezni ezt a lehetőséget.
8.
8.
Mortis
Nyugodalmasabb helyeken valóban jópofa s használható, de mikor egyszerre ront neked alacsony szinten egy sereg élőhalott, akkor nem hiszem hogy valaki ráérne üvöltözni a box előtt.

Azonban, ha nem is vennék ezért szenzort, de a sárkánykiáltásokért biztos használnám, ha régebb óta rendelkeznék vele. Elég elmélyülten tudom imitálni őket. :?
7.
7.
#2: Aha, a leginkább várt kinektes komolyság 56 ponton metacriticen és a felhasználói értékelés még ennél is rosszabb :D ( De pl. IGN:55, official XBOX magazin: 45 :)

Ha lesz olyan jó, mint a ME3-ban (Liara tüzel... nem te hülye picsa! Mássz le Garrusról !) akkor persze nem lesz semmi gond ! :)
6.
6.
giga321
Először azt hittem hogy egy lekésett áprilisi tréfa de úgy látszik ez igaz.
5.
5.
Gamerdavid
Tuti kafa lesz, bár nekem nincs kinectem de anélkül is nagyon jó élmény vele játszani.
4.
4.
sumo
Tetszik az ötlet, bár a "shout"-okat nem lehet egyszerű megjegyezni. Viszont csak azt nem értem, miért kell ehhez kinect, mért nem elég hozzá egy mikrofon?
3.
3.
JackBauer
kár, hogy ps3-ra kihagyják ezt a ficsört, bár gondolom azért van mert az MS pénzeli
2.
2.
nagyhasÚúúú
Ettől a hírtől először megijedtem, azt hittem az irányítást is átveheti a Kinect. Mint tudjuk casual-re nagyon jó cucc, HC-re már kevésbé. De ez a vojszküncsroll jónak tűnik. Kipróbálom.
1.
1.
DON GONDOCS
fus roh dah a tv előtt, oszt meg süketülnek a körülöttünk lévők :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...