Élen nyitott itthon a Kinect Star Wars

 • Írta: fojesz
 • 2012. április 16.
 • Toplista
Link másolása
Jól sikerült a Kinect Star Wars rajtja Magyarországon is, a játék kapásból az élen nyitott a legfrissebb játékeladási toplistán. Hiába: a Microsoft által előretolt anyag minden infantilis ötlet ellenére az egyik, ha nem a leginkább várt program a mozgásérzékelős kamerához.

A Kinect Star Warsot még akkor jelentették be, mikor magáról a kameráról is lehullott a lepel, s bár a korábbi várakozások ellenére egy rohamosztagosokat táncoltató casual anyagot kaptunk, úgy tűnik, a népszerűség miatt nem kell aggódnia a Microsoftnak és Lucaséknak. A játék itthon is az eladási toplista élén nyitott, utána a FIFA 12 és a Battlefield 3 következik.

A dobogós helyezések után a The Sims 3 legújabb kiegészítője, a Showtime jön az alapjátékkal egyetemben, a hatodik helyen a Mass Effect 3 áll, majd a változatosság kedvéért megint egy Sims érkezik - a hetedik a Pets lett. A nyolcadik helyen a Call of Duty: Modern Warfare 3 áll, után a World of Warcraft előfizetői kártya és végül a FIFA Street futott be. A teljes listát itt találhatjátok meg!

 1. Kinect Star Wars
 2. FIFA 12
 3. Battlefield 3
 4. The Sims 3: Showtime
 5. The Sims 3
 6. Mass Effect 3
 7. The Sims 3: Pets
 8. Call of Duty: Modern Warfare 3
 9. World of Warcraft előfizetői kártya
 10. FIFA Street
8.
8.
LtGlove
Ha egy hónapon belül tömegesen megjelennek a használt játék piacon a Kinect Star Wars-ok, akkor tényleg gagyi játék. Ha nem, akkor kiderülhet, hogy nem a hardcore rétegnek készült. :)
7.
7.
AssaX
#5: XD Pontosan :) utána rá jönnek :) de csak utána :)
6.
6.
markoci555
elszomorító, mint amikor a sims-et látom elsőnek most ugyanúgy hat rám ez is
5.
5.
giga321
Utána meg rájönnek hogy ... De szaaar.
3.
3.
kopic
Bocsi az OMG-t nem az 1. hozzászólásra akartam írni.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...