Ilyen is lehetett volna az Assassin's Creed

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft kiadott egy rakás korai koncepciós rajzot az Assassin's Creedből, melyek még 2004-ből származnak. Az elképzeléseket ugyan elvetették, de érdemes eljátszadozni a gondolattal, hogy milyen lehetett volna a játék, ha női főszereplővel és Prince of Persa-beütéssel rendelkezne.

Szó ami szó, Khai Nguyen alkotásai rendkívül ízletesek a számunkra. Eme artworkök arra engednek következtetni, hogy az Assassin's Creedet kooperatív játéknak tervezték a kezdetekben, női főszereplővel. A történet szerint egy kisgyermeket az orgyilkosok neveltek volna fel. A rajzok nagyon emlékeztetnek a Prince of Persiára - talán egy az AC is egy spin-off lett volna a frencsájzban. Néhány ötlet viszont megvalósult a végleges desginban: itt látható először a rejtett penge, más viszont megmarad törölt elképzelésnek: pl. a fantasy beütésű orgyilkosok vára. Kezdetben rengeteg jó ötlet született, de nem lehet okunk a panaszra, a végleges játék is erős atmoszférával és autentikussággal volt megáldva.

13.
13.
rossitibi
#12: Na ez a nem mindegy! Az Ubisoft! Nem csalódtam bennük még!
12.
12.
#10: Én bízom az Ubisoftban. Ha tényleg 3 éve fejlesztik, akkor nem lesz gond. Az egyetlen dolog, amitől félek, az a "Mass Effect-effekt". Nagyon nem szeretném, ha egy másik hatalmas címnek az utolsó részét basznák el. No nem mintha a ME3 rossz lenne, de tény, hogy megosztotta a játékosok véleményét.
11.
11.
markoci555
az hogy nővel vagy férfivel vagyok az nem számít
10.
10.
Giggsy
Ha az első résznél nem is, de most így a harmadiknál igazán megléphették volna ezeket a dolgokat. Egyrészt én az amcsi polgárháborút rohadtul idegennek érzem az egész játék szellemiségétől. Az eddigi történelmi helyszínek után átkozottul nem tud izgalomba hozni az 1800-as évek Amerikája. Miért nem lehetett pl London a helyszín? Vagy Párizs? Annyi szép európai város lett volna, annyi legendás hely. Mi szükség volt 400 éves ugrásra a sztoriban? És ami a karaktert illeti, a komolyabb Altair és a később megférfiasodó Ezio után kellemes váltás lett volna egy női főszereplő. Különösen úgy, hogy a játékosok többségének az AC összenőtt Ezio-val így egy másik férfikaraktert jó eséllyel hozzá fogják hasonlítgatni. Ne legyen igazam, de attól tartok, hogy az AC3 nagyon nem az lesz, amit eddig megszerettünk ebben a frenchise-ban.
9.
9.
Necreon
Nem értem, mi az hogy ilyen is lehetett volna? Ilyen lett konkrétan, csak bizonyos feature-ök később kerültek bele mint a városban lovaglás, társak.. bár most megint nagyon akciódús, remélem a harmadik részben az első két rész lopakodása visszatér a mészárlás helyett.

Nyilván nem tehetik esetlenné a főhőst hiszen milyen assassin lenne, ha meg nem az akkor a sok birka úgy is megy mészárolni a (csak parancsot teljesítő) őröket, ettől pedig én elhatárolódom. Azért szerettem a második részt és az elsőt is, mert a célpontot kellett megölni, a Brotherhood és a Revelations pedig előbb kb. kötelezővé teszi hogy 20-30 őrt is lemészároljak előtte. Így sikerült tönkretenni az "Assassin" koncepciót, és a harmadik résztől elvárom, hogy ezt visszahozza.
8.
8.
Andriska23a
Tényleg egy kérdés. Gondolom láttátok, az Assassin's Creed 3 traileret, nektek mi a véleményetek róla? Rossitibi én is egyet értek mert a Creed 3 polgárháború, fákon ugrálni mint a majmok nekem nem jött be eddig amit láttam de lehet ha majd kiprobálom más lesz. De eddig A-nak meg voltak a hangulatai nem tudom ilyen havas vidékes tájbol mit hoznak ki de hát kiváncsi leszek rá.
7.
7.
kicsilacs96
Nekem is bejön.Lehet hogy sokkal hangulatossabb lenne mint most, bár így sincs ok panaszra.
6.
6.
gamerman15
A következő Assassin's Creed lehetne ilyen.Egyediség:oké,új főszereplő:oké,új világ:nagyon oké,történet:majd kitalálnák részletesebben.Nekem nagyon tetszik.
5.
5.
rossitibi
Egyiptom is fasza lett volna! De mindenki amerikára meg a hülye világháborúkra volt rákattanva! Szerintem jó lett volna így a képek alapján,bár inkább férfi szereplővel!
3.
3.
MaximumGame
arpika85 : +1 szerintem is jobb lett volna...
1.
1.
Witcher97
Mivel már négy része van férfi főszereplővel, fura, de biztos érdekes lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...