Az élen nyitott itthon a Diablo III

 • Írta: fojesz
 • 2012. május 21.
 • Toplista
Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.

Bár jelen lista a május 13-án záruló hetet összegzi, már a Diablo III eladásai is bekerültek a kalapba - hogy milyen alapon, az rejtély, de a szerkesztők bizonyára tudják. A játék a toplista élén nyitott, őt a Mass Effect és a Battlefield harmadik részei követik.

A lista további része tulajdonképpen szokványosnak mondható, a negyedik a World of Warcraft előfizetői kártya lett, majd következik a FIFA 12, a Crysis 2 és a Kinect Star Wars. A nyolcadik és a kilencedik helyet egy-egy Call of Duty foglalja el, míg a tizedik helyen a múltkor még első TERA végzett - ha lehet negatív ívet leírni, hát akkor ez az! A teljes listát itt böngészhetitek!

 1. Diablo III
 2. Mass Effect 3
 3. Battlefield 3
 4. World of Warcraft előfizetői kártya
 5. FIFA 12
 6. Crysis 2
 7. Kinect Star Wars
 8. Call of Duty: Modern Warfare 2
 9. Call of Duty: Modern Warfare 3
 10. TERA
30.
sunstreaker
Én azért kiváncsi vagyok, hogy a GameKapocs csapat, mit gondol a Diablo 3. részéről, mi tetszik nekik benne, mi nem tetszik nekik benne, meg ugy kompletten, hogy mit gondolnak róla..
29.
#27: Ugyan már, a ME3 10 pontja után van ennek jelentősége ? :DDD
28.
Stranger666
#27: ezt akartam énis kérdezni
27.
sunstreaker
Diablo III teszt mikor lesz???
26.
Giga0509
#21: Nem,az a hardcore.Vagyis megcsinálhatod a karakteredet úgy,hogy ha 1x meghal akkor ennyi volt.De nehézségi szinttől független.
25.
Giga0509
Egyértelmű.Enyém is köztük van :D
22.
InGen
#21: Az a hardcore :)
21.
Adamknight
Én is hozzájárultam ehhez :D. Amúgy csak annyit szeretnék kérdezni (mivel kisebb hírzárlatot követtem el magam ellen ezzel a játékkal kapcsolatban), hogy a készítők végül berakták azt, hogy Inferno-n ha meghalsz akkor törlődik a karaktered? Mármint nem törlődik, csak nem játszhatsz vele, nem engedi visszatölteni a mentést. Ezt még valamikor pár hónapja olvastam itt a Gk-n, és érdekelne, hogy ez tényleg be került e vagy sem?
14.
Thane
#12: Szerintem tökéletesen megéri az árát, ha azt nézed hogy ehhez nem lesznek DLC-k, magát a játékot kapod kézhez egyből nem csak egy darabkáját. Amit meg be akarnak rakni azt meg patch formájában megkapod.
13.
Noeel
#12: ezért a játék élményért felejtsd el h sok...
12.
izomkukac
én is megvettem volna a diablo 3-at de 15000 sok érte
11.
KeXxX
az MW2 még kinek kell egyáltalán? :D kár hogy PS3 exkluzívot nem lehet ott látni :S
10.
JoHnNiEE
és ebben a digitális eladások nincsenek benne :)
7.
Stranger666
Jó lenne tudni a számadatokat..
6.
#3: Technikailag nem is, de ez tipikus iskolapéldája annak, hogy mennyit számít a név, a tartalom, bár ugyan ronda és játékmechanikailag több mint 10 éves elavult szemét, a hangulat mégis eladja és mindent visz. Amúgy a ME sorozatból pont a három a legrosszabb, akkor már inkább a kettő de főleg az egy ! :)

Mindenesetre amíg ( jó sokáig ) nem lesz egy epp-kéz-láb törés / emuláció ( már ha lesz egyáltalán ), jó ha hozzászoksz, mert a D3 egy időre befészkelte magát szerintem ! :D
4.
ArrowCross
Mit keres ez az xbox360-as hírek között?
3.
adikas
Nem tudom sokan mit esznek rajta annyira. Nekem a ME nyomába se ér.
2.
Trapyd
#1: Néhány darabot leszámítva az összes.
1.
tupi9
arról nincs hír h 24óra alatt mennyi fogyott?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...