E3 2012: Még nem kell nyugdíjba küldeni az X360-at

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft Studios elnöke, Phill Spencer nyilatkozata erre enged következtetni. Az úriember elmondta, több, mint két év van hátra az Xbox 360 életciklusából - most van itt az igazán durva tartalmak ideje. Ettől persze még jöhet az utód 2013 végén, hiszen az átfedés nagyon is elképzelhető.

"Most az Xbox 360 igazán elemében van és hihetetlenül kihasznált." - nyilatkozta Phil Spencer, a Microsoft Studios elnöke. A redmondiak hosszú távon elkötelezettek a platformjuk iránt, hiszen ez az első számú konzol világszerte.

"Képesek vagyunk új tartalommal előrukkolni és még mindig támogatjuk a hardcore játékokat. Ez egy olyan platform, mely tényleg felskálázott, s most jött el az ideje az igazán durva tartalmaknak." - tette hozzá Specner.

A Microsoft már régóta utalt rá, hogy az Xbox 360 esetében tízéves életciklussal számolnak, s ahogy Chris Lewis, az európai Xbox főnök nyilatkozta nemrégiben, "kicsivel több, mint a felénél" járnak az konzol életciklusának - de ez nem jelenti az, hogy nem lesz átfedés a a jelenlegi és következő generációs platformjuk között.

Szerény számításaink szerint 2-3 évig még érkeznek tartalmak az Xbox 360-ra, s addig se kell új konzolra költenünk.

73.
73.
zsoze
#72: ahha oké mert neked az van azért
72.
72.
playstationx
a PS 3 szinte minden téren jobb
71.
71.
Pityi0488
Én most vettem Xbox 360 eddig soha nem volt nekem nagyon tetszik panaszom nincs rá ( néha kicsit hangosabb de ez legyen a legkevesebb) a játékok is nagyon jók én csak ajánlani tudom mindenkinek :)!
70.
70.
zsoze
#67: én vízhűtést ajánlok 20E már meg lehet oldani nekem is az van és ölhetetlen :D
67.
67.
D1G1T4L F3AR
Szevasztok!
Látom itt pörög cset és vannak xbox-hoz hozzáértő emberek. Hozzájuk fordulnék most:
Sok ismerősömnek van xbox 360. Velük szívesen játszanék co-op vagy éppen bármely más Mp lehetőséget. Máma már elég olcsón lehet Boxhoz jutni, gondoltam akkor miért ne ruháznék be rá!
De nemárt alaposan választani, sok hibája van a 360-nak!
Ráadásul van egy elég komoly hibám nekem is: Hogy ugyan hétköznap sohasem jászom, hétvégén viszont igen. Ilyenkor szeretek kijátszani egy játékot ha az tart 6óra hosszát vagy éppen 14órát + Többjátékos módok :D Éppen ezért jó lenne egy olyat választani ami eszt a játék időt bírja és kevésbé hajlamos a GPU olvadásra.
Tehát a kérdésem: ha xboxot vásárolnék akkor melyik a tartósabb, hosszabb élet tartalmúbb? A slim, vagy az Elit esetleg más box?? Tudom, hogy ez nem ide való kérdés, meg vannak erre külön fórumok, és Google a haverod így elnézést kérek ha valakit ezzel megbántok + ismerősömék nem értenek ilyen szinten hozzá! De itt úgy érzem azonnal választ kapok megfelelő emberektől. Remélem igazam van :D
66.
66.
Batman
#62: De nagy szakértő vagy!
64.
64.
J Adam
Nem bánnám ha még egy jó pár évig megtartanák a 360-t ráérnek kiadni a next geneket,van még a 360-ban lehetőség.
62.
62.
Motörhead
#48: "...de attól még a 360 több pénzt hozott már a konyhára, szóval jól csinálják :).."

Ja,tényleg.Az olvasófej még egy évig sem bírja. Többek között ezért is fogy olyan jól!
Erre a rabbi is csak annyit mondana:ügyes!
61.
61.
kecskemeti95
#50: Maradjunk annyiban, hogy a véleményünk különbözik:)
59.
59.
Motörhead
#47: "...A redmondiak hosszú távon elkötelezettek a platformjuk iránt, hiszen ez az első számú konzol világszerte. " Mindíg is tudtam,hogy Japán egy más világ!
54.
54.
SCR3AMN00B
#45: Ilyeneket honnan veszel ember.. o.O
52.
52.
Kurtzix
a konzolok olcsóbbak mint a csúcs kategóriás pck a következő generációs konzolok is olcsóbbak lesznek.

high end pc vs high end konzol:
- a tv rohadt drága hozzá [P46G30 csak h 1 még "elviselhető" árú darabot mondjak ami azért már karcol]
- ha elromlik akkor nyalóka pcnél azért ez 1xübb
- most ki jelentem: a következő 200 évbe nem lesz olyan konzol ami szebb mint a Define R3 <3
-1 HC gamer akinek kell a high end pc valahogy kétlem h mondjuk 1 vérre menő pvp közepén halál nyugisan akarna feküdni a kanapén illetőleg 1általán képes lenne-e rá.
- nem mellékesen: elméleti szinten kontrollert árulnak pchez is a tvt is rá tudom kötni a pcre csupán kábel kérdése tehát nem feltétlenül indokolt az amúgy minden bizonnyal kellemes "kanapén fekve" élmény megtapasztalásához az a konzol
- 1 konzol az 1 konzol legjobb esetbe is 1 nagyon gagyi média lejátszó 1 pc azért többet tud a játéknál :) csak pár fontosabb dolog: gamekapocs.hu-n történő fölösleges irkálás hajnali 1kor, meló, multi média, adat megosztás, és persze: minden nap van nézetlen pornó a neten :D hol kapsz konzolhoz ingybe pornót kérdem én ?! XD /ha már felmerült a szex-grafika párhuzam ami amúgy nem hülyeség mert: ha neked nem jó akkor *aszhatod/

egyéb iránt semmi bajom nincs a konzolokkal jó cuccok de ha 1x mmorpg rts tps vonalon mozog az ember nem igazán alternatíva.
51.
51.
DON GONDOCS
Jó ezaz xbox a grafika még hozza a kötelezőt, csak ütős játékok kellenek ide, és nem kinektes XD
50.
50.
kisbiflos
#49: 1. Nincs GOLD!
2. Sixaxis
3. GOD OF WAR!
48.
48.
Ótvar
Csak annyit, hogy "Haters gonna hate!"
Mert lehet hogy a ps3 veri mindel oldalról a 360-at, de attól még a 360 több pénzt hozott már a konyhára, szóval jól csinálják :)
45.
45.
Starkiller89
"Ez egy olyan platform, mely tényleg felskálázott."

Jah...720p-t se üti meg a felbontás.. :D:D:D
44.
44.
greenmelon
#42: És sokan vesznek használt konfigot. ;)
43.
43.
greenmelon
#42: Komplett gép, de nem vadiúj.
42.
42.
SCR3AMN00B
#41: Szerintem az emberek többsége nem vesz használt konfigot:/ CSAK is kizárólag akkor ha megbízható az eladó. Bár kíváncsi lennék 60k ból hogy jött ki:O
Minden van benne? Szóval egy vadiújat raktál össze?
41.
41.
greenmelon
#36: Használt, de nem noname alkatrészekből én 60-ért raktam össze olyan konfigot ami pl. a Skyrimet élsimítás nélkül 1366*768-ban simán vitte highon, de pár durva helyzettől eltekintve az ultra se jelentett gondot neki.
40.
40.
p3ti
Én el vagyok a mostani boxal , illetve a ps3al is . Igazából annyi game jön , nem győzök ennyit játszani sem . Engem max a kíváncsiság hajt az új gen felé , de amúgy felesleges (egyenlőre) . Amúgy is jobban csípem a jó storykat , meg a kreatív ötleteket. Egy game hagyjon bennem nyomott . Hogy milyen lesz a grafika , az nekem másodlagos . Ezért játszom még mindig néha a gamecubeon , pedig ott aztán jó szar a grafika :) De vannak címek amik nagyon megfogtak ... örök élmény
38.
38.
p3ti
#9: Még jó hogy nem 2005ben jelent meg. Hanem 2006 novemberbe. És fifa 2012 van ps2re is.
37.
37.
randall13
#36: Jézusom milyen mondatokat írtam, nyelvtan 1-es! :'S
36.
36.
randall13
#31: Hát nem tudom, amit te írtál példának, annyi pénzből egy felső kategóriás alienware gamer laptop kijön. Honnan tudom? Ismerősöm ennyi körül vette, ebben benne volt az import is usából, crysis2 max grafika, fix 30fps. Igaz van vagy 8 kiló és radiátor sem kell többé abba a szobába ahol használod. Csak úgy az árak miatt írtam :D Ugyan ilyen konfigot össze tudsz rakni PC-ben féláron, sőt, használt alkatrészekkel háromnegyed áron hozzá is juthatsz alkatrészekhez. Sőt, még alkudozni is tudsz a régi pc-ddel, ha szerencséd van és okos is vagy, 100-120e Ft-ért maxon tolod a crysist.

Kár az olcsó árat a konzolok oldalán felhozni (ezt már sokszor írtam), mert elvileg tényleg olcsóbb, de a gyakorlat mást mutat (<3 Jack Sparrow). Amiért megéri konzolt venni, az a szélesebb játékkínálat. Persze RTS-eket leszámítva.
35.
35.
SCR3AMN00B
#33: Az a 200k azt mint felső kategóriást írtam:D Néha azért jól jönnek a minőségibb dizájnolt gépházak, feldobja nem is kicsit a szoba hangulatát:D Azért mégis csak látszódjon hogy nem egy irodai pc ről van szó:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...