Szeptember végén jön a Mists of Pandaria

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 25.
  • Megjelenés
Link másolása
World of Warcraft rajongók figyelem! A Blizzard ma bejelentette kedvenc MMO-juk következő kiegészítőjének megjelenési dátumát. Bár hitetlenül állunk a hír előtt, reménykedjünk benne, hogy ezúttal kőbe vésett időpontról van szó. A gyűjtői kiadásról is van néhány érdekességünk.

A sorban a negyedik World of Warcraft expanzió egészen pontosan 2012. szeptember 25-én lát napvilágot. A Mists of Pandaria egy vadonatúj fajt és küldetéssorozatot von maga után, a távol-keleti ihletésű helyszínekről már nem is beszélve. Egészen a 90. szintig fejlődhetünk.

A sztenderd kiadás 34,99 euróba fáj majd, de lehetőségünk lesz a Collector's Editionbe is beruházni. Érdekesség, hogy elsőként a WoW történelmében lesz egy Digital Deluxe változat is, melyben megtalálható lesz a dobozos gyűjtői kiadás minden ingame finomsága 49,99 euróért. Azok számára, akik már megvásárolták digitálisan, vagy dobozosan a standard kiadást - a későbbiekben frissíthetik azt Deluxe változatra 15 euró plusz költségért.

A Mists of Pandariát már elő lehet jegyezni a Blizzardnál. Lássuk a speciális kiadások plusz tartalmát!

Digital Deluxe:

  • Quilen mount
  • Pet: Lucky Quilen Cub
  • StarCraft II Battle.net portrék
  • Diablo III. Banner Sigil, Accent

Collector's Edition:

  • Digital Deluxe tartalma
  • Kulisszák mögött DVD és Blu-Ray
  • Collector's Edition Soundtrack CD
  • The Art of Mists of Pandaria Művészeti album
  • Chen Stormstout egérpad
31.
31.
majsztor
#28: tudom hogy régi komment de azért azt elmondanám hogy a pandaria oda-vissza veri a BC-t tartalmilag az újítások valami zseniálisak na és a pandariaban található küldetések fenomenálisak a történet felvezetés meg egyszerűen lehengerlő,és ha játszottál a warcraft3/frozen throne-val (pedig a wowhoz "kötelező játék") akkor tudhatnád hogy a frozen throne bónusz kamányába lehet pandarenekkel találkozni és küldetéseket végezni nekik
30.
30.
Tam
#28: Honnan a feltételezés? Ránéztél a borítóra? Amikor először megláttam a videót erről a kiegről, azt hittem összehugyozom magam a röhögéstől, hogy ez mi a f@szom...aztán szivárogtak ki az infók az új tartalmakról(amiket Te már gondolom rég nem olvastál el) és végsősoron arra a következtetésre jutottam, hogy ezért nem éri meg abba hagyni a WoW-ot. Persze ízlések és ízléstelenségek, de a pandák miatt megítélni egy egész kiegészítőt, azért elég meredek.
29.
29.
rics92
28.
28.
balint23h
Ha valami hír jön erről a kiegről mindig elégedettséggel tölt el, hogy jó ötlet volt abbahagyni a wowo-t. Ez már tényleg csak a tizenéveseknek szól.
27.
27.
Jake Holden
A taurit inkább hagyok annak csak annyi az előnye hogy sokan vannak rajta de ez a hátránya mert sok rajta a vérpisti meg a hasonló állatfajta. Amint ki jön rá a cata akkor olyan bug tenger özön lesz hogy egy fél évig nem is lesz érdemes foglalkozni vele. Az eredeti nem fogható semmilyen tört szeróhoz sem.Johnikám ha nem tetszik a havidíj de szeretnél bug mentes játékot akkor vedd meg a Guild Wars2 ott csak egyszer kell beszerezni anyuci biztos megveszi neked.
26.
26.
Extol
Én kb 3 évet törtöztem és 2 és fél évet eredetiztem, elmondhatom hogy a tört szerver legyen akármilyen jó is, bakfitty az eredetihez képest, ég és föld, és nagyon bánom hogy nem vettem meg még hamarabb a játékot mert az a 3 év elpazarolt idő volt. Mostanra viszont már full leálltam de nem is bánom, nincs időm rá, nem beszélve arról hogy nemsokára itt a TES-O.
25.
25.
Gamelord
Hát tapasztalat szerint, Taurin hogy cata elfogadható állapotba kerüljön legalább 1,5-2 évet kell várni. Addigra meg már rég kövi kieg van eredetin...
24.
24.
Giga0509
#23: Ja,úgy hallottam hogy kb. 1 évet várnak,addig csinálják catát aztán jön az is.De taurinál 1 éve sose 1 év.Majd kiderül.
23.
23.
Thane
#20: Hát oké, hogy lassan végeznek WOTLK-val taurin, de az már más kérdés hogy mikor lesz Cata-ra váltás ( én szerintem 0.5-1év miután lich king lemegy).

Tört Cata. szerókról meg annyit, hogy haverokkal kipróbáltuk. Hát mit ne mondjak róla, pocsék questekből jó ha 3 jó a 10ből, új BG-ken amik Catába jöttek, nincs LOS(line of sight), elég szar érzés amikor mage-emre rá charge-ol a házon meg szekeren keresztül a warrior. Rengeteg spell nem működik. Instázni megpróbáltunk, mage-el be blinkelek boss alá fasza, ki teleport/beteleport, arra viszont itt nem számítottam, hogy az instában resselnek a mobok ugyhogy jó volt.
22.
22.
Giga0509
#21: Hát ezaz,de ennyi felhúzott/kigearelt karakter után nem sok kedvem van átmenni :D
21.
21.
Gamelord
#20: hú, amikor régen tauriztam átmentem wodot megnézni. 5 perc alatt kiléptem XD.
20.
20.
Giga0509
#15: Taurin meg mostmár lassan végeznek is WOTLK-val.Sajnos pont WoD-on kezdtem az összes karakterem,pedig ott a legtöbb retardált :/
19.
19.
Lorthirash
#18: én régen nagyon sokat törtöztem különböző MMORPGkel de elegem lett belöle megfogadtam hogy soha semmiylen MMoT nem tolok törtön többet mert csaka s zopás megy és felidegesited magad a sok bugon
17.
17.
frenkyboyhun
Jó lesz ez gyerekek jó lesz ez :)
16.
16.
Gubi
#15: Jaja tudom, pontosan ezért is lépte meg ezt a Blizzard mert sokan éltek vissza a lehetőséggel. De miért ne? Nálunk Euroban kell fizetni a havidíjat ami 3700-3800 forintra jön ki azt hiszem havonta. Ugyanez az Egyesült Királyságokban Fontban számolva 3000-3100 forintra jön ki.
15.
15.
Skyer
#8: Csak akkor változtathat az ember országot, ha elküldi az új lakcímkártyát és személyigazolványát scannelve, vagy fotózva.
JohhnyHUN:
Régen csak törtöztem, tauri, bpszerver, wowscape stb. 1 éve viszont eredetizem, és ha fegyvert fognának a fejemhez, akkor SEM mennék vissza törtre.
Amint ráérez valaki az eredeti ízére egy törtszerver után, soha a büdös életben nem akar majd törtözni.
Egyébként hidd el, mielőtt eredetire mentem, nekem is teljesen ez volt a gondolkodásmódom, minek fizessek ha van ingyé' (elvégre magyarok vagyunk :D) de amikor bejött Ulduar taurin, na akkor lett tele a f@szom az egész szervercsoporttal.
Drought:
Ha a content frissítve van folyamatosan (ami igaz mostanában nem történt meg) akkor megéri 2 hónapot venni, mert bizony az új cuccokra lazán el lehet sok időt b@szni :D. Én is mostmár csak jóformán altot húzok, és néha achievementeket húzok main-nel, de ott is az a gond, hogy 10k felett már nehéz. :D
13.
13.
Gubi
#12: Ha percdíjas lenne akkor meg menne a hiszti... Miért? Mert fél órát kell várni a raid finderre, 20 percet egy instára, mert a másik játékos húzza az időmet azzal hogy lassan megy végig az instán. Izgalmas lenne a Blizzard számára mindig ezt hallgatni.
12.
12.
Drought
Akkor játszuk le itt is a játszmát, tehát a havi díjas modell valóban elavult, kettő naptári napokat veszel NEM játékidőt. A kettő rohadtul nem egyezik, ha pl percdíjas lenne a wow(persze hülyén hangzik) sokkal jobban megérné a játékosnak pénzügyileg. De most mi megy? Befizetsz 2 hónapot, és ha játszol ha nem, ketyeg az órád, és mindig bassza az agyad, hogy: bazzeg befizettem JÁTSZANI KELL. Szerintem ez nem menő...de hát ez csak az én véleményem.
11.
11.
Gubi
#10: Végülis ja, nincs hiány. Felmentem néhány hónapja egy Cataclysm-es szeróra ha már itt tartunk, gondoltam megnézem hogy állnak. A küldik hatalmas %-a nem működik, a fejlődés abból áll hogy ölöd a mobokat... az instákból 1-2 van ami nincs bezárva, nem enged be. A Cataclysmes insták nem mennek. Tényleg nem kell hiányt szenvedni, csak éppen semmit sem tudsz ott csinálni :D
3.
3.
Bellum87
Tele a gatya blizzéknél úgy látom!
1.
1.
MrBenjamintoto
Fenébe Zoenn pont elküldtem teljesen megírva a hírt amikor megláttam, hogy kiraktad már 5 perce.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...