A legfrissebb hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 30.
  • Toplista
Link másolása
A Battlefield 3 uralja a toplistát. Noha a Diablo harmadik részét most sem tudta megelőzni, az alapjáték, a prémiumszolgáltatás és a legutóbbi DLC kelendőek voltak a magyar játékosoknál. Nagy meglepetések egyébként továbbra sincsenek, az uborkaszezon hatása itt is érződik.

A toplista élén ismét a Diablo III csücsül, őt a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása követi, majd maga a Battlefield 3 alapjáték örülhetett a bronzéremnek. A negyedik helyezett a FIFA 12, a lista első felét pedig a World of Warcraft előfizetői kártya zárja, ami egy helyet csúszott vissza a múlt héthez képest.

Jókorát erősített az Assassin's Creed, az első játék legutóbb a hatodik lett, míg az Assassin's Creed II a tizenhatodik helyről ugrott előre a hetedikre. A The Sims 3 keményen tartja a nyolcas pozíciót, utána pedig a leadben már említett Battlefield 3: Close Quarters követi, mögötte a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal. A teljes listát itt tudjátok megnézni!

  1. Diablo III
  2. Battlefield 3: Premium
  3. Battlefield 3
  4. FIFA 12
  5. World of Warcraft előfizetői kártya
  6. Assassin's Creed
  7. Assassin's Creed II
  8. The Sims 3
  9. Battlefield 3: Close Quarters
  10. Call of Duty: Modern Warfare 3
12.
12.
wardprod
#8: Egyáltalán nem meglepő :D Engem ami meglep, hogy ennyi balfaszkodást követően, amit a Blizz csinál a Diabloval, nálunk még mindig top seller? :OOOO
11.
11.
Adamknight
#10: Hát szerintem pár hónap, és free to playre váltanak. Ez a havonta fizetős dolog nagyon nem jött be a Bioware-nek. De az is lehet hogy egyszerűen a kukában fog landolni a galaxis mellett.
10.
10.
mdr88
#9: csak arra gondoltam, hogy eddig ott volt a top 40-ben egyszer egyszer (2 havonta :)) és most egy ideje nem látni, (tudom hogy nem kártya de valaminek hívnom kellett :)
9.
9.
BryceHUN
#8: Ha ez megnyugtat én bankkártyával intézem. Ilyen előfizetői kártyát életemben nem vettem.
8.
8.
mdr88
úgy látom kis hazánkban nem nagyon fogynak az SW:ToR előfizetői kártyák... kicsit azért elszomorít
5.
5.
markoci555
amikor megláttam hogy battlefield 3 uralja a toplistát meglepődtem, aztán továbbnéztem és megnyugodtam hogy a diablo még mindig vezet:)
4.
4.
turi
#2: lehet hogy nekem is ezt kéne tennem :)
3.
3.
voldi
A Diabli III.-at én is kipróbálnám.
2.
2.
Dontrip
Ebből az is látszik, hogy mit várnak nagyon. Most végigviszik az AC I-II-t, hogy vígan játszhassanak a III-mal. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...