Kilencedik helyen nyitott a Sleeping Dogs

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 27.
  • Toplista
Link másolása
Elkészült a legfrissebb hazai játékeladási toplista, ezúttal két újonc is az élbolyban végzett. A leánykori nevén True Crime: Hong Kongként ismert Sleeping Dogs a kilencedik helyezést érte el, míg a 3DS-exkluzív New Super Mario Bros 2. éppen lecsúszott a legjobb tíz listájáról.

A toplistát továbbra is a Diablo harmadik része vezeti, a Blizzard uralma megingathatatlan. A második helyezést a Battlefield 3 érte el, míg a dobogó harmadik fokára a World of Warcraft előfizetői kártya állhatott. A negyedik a FIFA 12 lett, őt pedig a The Sims 3 követi.

A hatodik helyre a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása került, utána Assassin's Creedek következnek: a második rész a hetedik, az első pedig nyolcadik helyre kapaszkodott fel a múlt héten. A kilencedik helyen debütált a Sleeping Dogs, a toplista legjobb tízesét pedig a Call of Duty: Modern Warfare 3 hajtja maga előtt. Érdemes megjegyezni, hogy a 3DS-exkluzív New Super Mario Bros. 2 a tizenegyedik helyen debütált - ez abszolút korrekt eredmény!

A teljes listát itt böngészhetitek!

  1. Diablo III
  2. Battlefield 3
  3. World of Warcraft előfizetői kártya
  4. FIFA 12
  5. The Sims 3
  6. Battlefield 3: Premium
  7. Assassin's Creed II
  8. Assassin's Creed
  9. Sleeping Dogs
  10. Call of Duty: Modern Warfare 3
51.
51.
shatterhand
#50: A leggyengebb lancszem. Vigasztaljon, hogy a motogp sorozat is ilyen:)
50.
50.
simon 555
#48: Nekem speciel nem az árkád irányítás a bajom hanem,hogy szinte lehetetlen irányítani:D
Felültem a motorra és úgy mentem a küldetés felé,hogy jobbra-balra kacskaringóztam az úton és mindennek neki mentem ami volt.
Lehet velem van a baj,de ehhez képest a GTA4 jármű irányítása gyerekjáték volt már elsőre is.
48.
48.
shatterhand
Bár nem vágom egy játékot miért kell egy másikkal mindig összevetni? Pest a fifával, sandboxos akármit a gta-val.
Annyira más a két játék,hogy az nemigaz. Van amiben ez gyengébb, de hogy ez akkor se vmi hulladék az biztos. A kocsi kezelése árkád, de aki ismerte a true crime-t annak ez nem volt újdonság. De nem mintha ezen múlna a játék,mert ez csak megszokás kérdése, elvégre nem egy irányíthatatlan doboz amit vezetni kell.
GTA4ben egy kanyart alig lehetett bevenni,hogy ne menjen neki az ember minden szarnak.

A kezelés se bonyolult. 20szor vittem végig a demót és a bunyó annyira változatos,hogy mindig láttam új mozdulatot. Amikor meg már kentem vágtam az egész önmagam szórakoztatásával bunyóztam úgy mint bruce lee akit nem tudnak megállítani.
46.
46.
Grabowsky30+
Az autók motorok irányítása nem tetszik főleg olyan járműveknél ami megy is, de a harc valóban jópofa! A fejlődés is jól meg van csinálva, vannak a játékban jó dolgok! Összességében tetszik a játék, de azért a GTA4-et nálam nem veri azt jobban élveztem annak ellenére, hogy a sleeping dogs picit komplexebb játék! Az hogy a Gta4 szürke legalább akkora hülyeség, mint negatívumként felhozni, hogy baloldali közlekedés van a sleeping dogsban! :D
41.
41.
shatterhand
Ez a játék kur.ajó lett nekem. A gta4et egyszer sem tudtam folytatni 1 napnál. Túlságosan is elment vmi real irányba és a többi unalom lett.
40.
40.
shatterhand
#39: pontosan
Nekem is jobban bejönnek már a saints row3, sleeping dog,justcause2.
39.
39.
tupaccc
Bírom, hogy amint sandbox játékról van szó, az tuti, hogy az első néhány komment arról szól, hogy ha-ha a GTA jobb. Lehet az open world billiárd, horror, kerékpározás, az tuti, hogy a GTA-hoz hasonlítják.
Ez a játék az akciódúsabb irány felé kacsingat, amit nagyon jól is tesz. GTA a IV résszel nekem nagyon nem szimpatikus irányt vett. Nagyon átfogóan realisztikus élményt adni, amely nekem pár óra után unalomba fulladt. Rengeteg utazás a térkép egyik sarkából a másikba, hogy elkapj 1emberkét. Nem kritizálni szeretném, mert biztosan sokaknak ez bejön.
Nálam az utóbbi években ezerszer jobb szórakozást nyújtott a konkurencia - Sleeping Dogs, Saints Row3, Just Cause 2. Őrült non-stop akció mind, és nálam ez a nyerő, nem a baráti kapcsolataim ápolása azzal, hogy előadásokra járok velük :-D
38.
38.
KeXxX
#35: hoppsz. Last of us*

#36: videók alapján tetszik, de majd ha jön a demó ps3-ra akkor dől el hogy vétel lesz-e vagy nem.

#37: jó lehet, de nem olvastam végig a vitát. alapból nem kellett volna ez a "Na GTA V kösd fel a gatyád" monológ.
37.
37.
Uhu123
#35: Az nem védekezés, ő "támadta" meg először ezt a játékot.
24.
24.
ATi0021
Nem értem miért épp a GTAhoz hasonlítjátok. Inkább a Saints Rowhoz kéne. A GTA IVnek voltak hibái ez tény, de ettől még szerintem mai napig a legjobb. Tény az is, hogy számos remek része van ennek is, főleg a harcrendszer és fejlődési lehetőség.

Azt viszont, hogy egyesek szerint a GTA IV túl szürke és sötét volt, ajánlanám menjen már el New Yorkba. Az a város eleve ilyen. Majd ha lesz Vice City az szép tiszta, színes világ lesz.
20.
20.
DevilGamer
Nekem kicsit nem tetszik, a Punisher-es játék stílus miatt, de ha olyan mint a True Crime 1. 2. része akkor akár még a kedvencem is lehet!
18.
18.
markoci555
mivel új játék le kellet volna előzni még pár címet ott felette, főleg a simset...mit keres ez itt
14.
14.
HellaJay
Szerintem is ezerszer jobban oldották meg a melléktevékenységeket, mint a GTA IV-ben az idegeimre ment a rohadt telefonos basztatás minden karaktertől.
A balsávbeli vezetést negatívumként felhozni meg hatalmas intelligenciára vall...
10.
10.
Mortis
#8: Szerinted a Rockstar képes lenne ilyen "gaztettre"? :D
Ők csakis saját maguktól lopnak és másolnak.
8.
8.
lazadio
Sok szempontból jobb mint a GTA. Szerintem elég sok elemet át fog venni belőle majd az ötödik rész. A játékélménnyel nincs semmi gond szerintem.
6.
6.
TheNovaqt
Szerintem simán jobb lett mint a GTA4..
3.
3.
Diego1994
Igazad van, nem sok, hanem rengeteg!
1.
1.
Cuppak
és hogy pc-n sok a torrentező... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...