Mozifilm készül a Metal Gear Solid alapján

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 30.
  • Cooltúra
Link másolása
A minap rendezték meg a Metal Gear huszonötödik születésnapját ünneplő eseményt, aminek apropóján több bejelentéssel is készült a Konami és persze a sorozat atyja, Hideo Kojima. Az egyik legfontosabb hír az volt: a Columbia Pictures mozifilmet készít a patinás széria alapján.

Huszonötödik életévét tapossa a Metal Gear-széria, az első játék 1987-ben rajtolt el MSX-en - az ünnepre a Konami óriási csinnadrattával készült. Hatalmas bulit rendezett, amin természetesen Hideo Kojima is részt vett, hogy megemlékezése mellett bejelentésekkel örvendeztesse meg a rajongókat.

Az egyik legfontosabb hír: mozi készül a Metal Gear Solid alapján. A filmet a Columbia Pictures csinálja, a produceri teendőket pedig az az Avi Arad vállalta magára, aki az X-Men-, a Pókember- és a Vasember-filmeket is tető alá hozta. Arad saját bevallása szerint eddig rengeteg évet szánt a képregények megfilmesítésére, márpedig a mai világ képregényei a videojátékok, így kézenfekvő, hogy a Metal Gear Solidból is mozi készüljön.

Több infó egyelőre nem áll a rendelkezésünkre, de néhány fotót kaptunk a Famitsutól, amik a bejelentést örökítik meg.

12.
12.
Solid Snake1984
Kurt Russel gyakorlatilag eljátszotta már, Menekülés Los Angelesből , Menekülés New Yorkból, neve a filmben: Snake Plisken
11.
11.
2pacal
Na kíváncsi leszek mi lesz ebből...
10.
10.
azureknight0715
#9
Nem könnyű filmet csinálni és még nehezebb jó filmet csinálni. Ha belegondolunk hány film volt jó de egy sem volt olyan amit maximum 2-szer többször megnézték volna.
7.
7.
bledzer
Uwe Boll-t tartsák távol a dologtól...
6.
6.
Teuton
#5: *játék filmadaptációja
5.
5.
Teuton
És ez se fog elkészülni soha, ahogy egy rakás másik játékadaptáció se :D
4.
4.
Yanez
Fasza,ami fasza!Justin Biebert főszereplőnek!
3.
3.
Mathia$
NAGYON VÁROM! Christian Bale legyen Solid Snake!!!
2.
2.
azureknight0715
Erről már régebben is szó volt. Azt hittem már javában csinálják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...