Egyre esélyesebb a Mafia 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 2.
  • Hír
Link másolása
Augusztus folyamán ütötte meg a fülünket a pletyka, miszerint a 2K Czech már készíti a Mafia 3-at a következő generációs Xboxra és PlayStationre. Új hír, hogy a stúdió kulcsfigurákat keres egy be nem jelentett, AAA-s cím munkálataihoz. Reméljük, a két játék egy és ugyanaz.

A NowGamer magazin beszámolója alapján a 2K Czech új állásajánlatai felkerültek a Gamasutra karrieroldalára. A Mafia fejlesztőinek közelgő játéka "egy szigorúan titkos, még be nem jelentett, szuperérdekes" projektnek ígérkezik. A szerencsés pályázók segítséget nyújtanak majd a csapat következő AAA-s címének munkálataiban.

A készítőkhöz közel álló források már augusztus folyamán megszellőztették, hogy a Mafia 3 munkálatai már elkezdődtek PS4-re és Xbox 720-ra, de semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett a cseh stúdiótól.

Nagy rá az esély, hogy a fent említett szigorúan titkos projekt valójában a Mafia 3-at takarja. Lévén, hogy a következő generációs konzolokról még nincs konkrét infó, a játék megjelenésére még éveket kell várnunk.

30.
30.
hl89x9
remélhetőleg nem vágják ki a nagy részét, hogy utána DLCként adják el mint második résznél
29.
29.
Quent1n
A Mafia 2 méltán helyet kaphat a játéktörténelem legnagyobb csalódásai között úgy érzem.. Igen a hangulata megvolt és ennyi itt ki is fújt. Remélem a 3-al visszatérnek a helyes útra. :)
26.
26.
A legnagyobb baj a 2.részel ,hogy nagyon rövid lett.
25.
25.
feecske
Simán hozta az 1 rész minőséget. A baj szerintem az volt hogy annál többet viszont nem. Én a 2 után pörgetem ki az első részt és szerintem az is teli volt unalmas bolyongással. Nekem a 2 es jobban bejött.
24.
24.
Hardy
#8: +1 Ilyen unalmas játékkal nagyon rég találkoztam. Egyszerűen rosszul éreztem magam játékközben, hogy lehet vmi ilyen borzalmasan rossz. Mikor végig vittem, boldogan tettem le a joystickot, hogy többet nem kell vele játszanom.
23.
23.
Simonus18
Jó volt mindkettő rész, csak a kettő kevésbé volt új, mint ahogyan a gémerek várták.
22.
22.
amd33
#21: Háta kettő nem volt kutya az fix de muszáj kivinned az egyet az über és a mai napig a kedvenc játékom ki ne hagyd!!!Amúgy már baromira várom a 3. részt epic lesz az fix...
21.
21.
adikas
Első részel nem játszottam, de a másodiknak véleményem szerint nagyon izgalmas története volt.
19.
19.
shatterhand
Belső rész még tetszett a 2.ban de a város pfff
A szép látványhoz ezek szerint nekik kell egy nextgen:))
17.
17.
PCgamer
#14 igazad van, aki meg konzolra megvette a mafia második részét az így járt
16.
16.
#14: Lehet konzol nyugodtan,csak adják ki a játékaikat PC-re is:D
15.
15.
A Mafia első és második részét is nagyon szeretem!
De tény ,hogy az első rész jobb volt.
Történetben biztosan.
De valamiért mégis nem tudok a Mafia 2-ről rosszat írni mivel bár rövid volt és tényleg az első rész közelébe nem ér,de mégis amíg játszottam vele azt élveztem és lekötött.
14.
14.
mestermagyar
#13: Nyugi, majd eljön a PC kora is újra. A jövöben otthon nem lesz konzol, és PC, csak tv-s számítógép :D. Eddig is jött, most is jönnie kell. Ha meg nem akkor ROHADJANAK MEG.
13.
13.
Cooper911
#12: Igen a sztoryt kicsit összecsapták, több helyen logikátlan és a sandbox rész sem az igazi. Ennek ellenére remek hangulata van. Megvannak a nagyob DLC-k végignyomtam, már csak 5 Achievment hiányzik. Szóval nekem tetszett a 2.
De az 1-nek verhetetlen hangulatra, kivitelezésre (pl a kettőben miért nem lehet lőni a kocsiból?)
A háromról szerintem lemondhatok mert nemhiszem hogy kijön PCre.
Persze megint csak egy olyan hirről beszélgetünk hogy LEHET hogy amit csinálnak az a MAFIA3, de lehet akármi más is.
12.
12.
mestermagyar
#8: Számomra a mafia 2 nem lett olyan rossz. Igaz az 1-el nem játszottam, csak a demóval, de a 2-nek szerintem nagyon jó hangulata lett. Föleg mikor téli idöszak van. Én speciel nem nem találtam semmi rosszat benne. Csak az egyetlen, hogy miért nincs picit hoszabb kampány, vagy mellékküldetés. De a DLC-ben azok is vannak, igaz jórészt teljesíteni is kell a továbbjutáshoz.
11.
11.
drat576
#3: szerintem annyira nem lett szörnyű, de inkább az első részt vinném végig még százszor, miközben a pokol tüze mardosná a seggem, minthogy a 2-t mégegyszer :)
10.
10.
NoRush
#8: A 2. résszel az volt a baj, hogy teljesen levált az 1-ről. Én gyorsan húztam is egy vonalat a fejemben és úgy játszottam vele mintha az első rész soha nem is létezett volna. A másik siralmas dolog, hogy a játék tartalmának 65%-a ki lett vágva. Erre tökéletes példa az is, hogy sok trailerben olyan helyszíneket és eseményeket láttunk, mint amiket magában játékban sohasem :D
9.
9.
Elyas
#5: annyit kell tudni hogy ez nem 1-2 év után készül el hanem 3-4 év minimum mivel akkor jönnek ki ezek
8.
8.
norbi1989
Ha annyira borzalmas lesz, mint a kettő akkor számomra halott a mafia. Mert amit a kettővel műveltek az több, mint siralmas. Példát kéne venni a rockstartól ők legalább nem csak a pénzre hajtanak, hanem eleget tesznek a rajongóknak, de 2KCzech csak a fejükre kakált, mint az enyémre is.
7.
7.
adikas
Remek hír, de PC nehogy kimaradjon!
5.
5.
bodortamas1
Várjunk... Xbox 720?? Erről én hogyhogy nem tudok?
4.
4.
NoRush
Na ez már tetszik. A szememben az év játéka volt, tulajdonképpen okádta magából a hangulatot (nem sok ilyen van!), csak egy picit rövid volt. Egy szó mint száz -> várom!
3.
3.
kiskenguru
#1: Osztom! Szörnyű lett. Pedig az első részt de imádtam...
2.
2.
kiskenguru
Csak ne csesszék el úgy mint a kettőt! Nem volt még eddig játék amit 2 napra a vétel után elpasszoltam annyira siralmas...
1.
1.
Macifasz
Reméljük ez már nem lesz szarrá vágva, mind a sztori, karakterek, és játékmeneti elemek terén! A mai napig felbosszant, hogy tudom, ha a felvásárlás után nem pofáztak volna bele a fejlesztésbe, megkaphattuk volna a tökéletes Mafia II-őt. De így, kaptunk egy sablon akció játékot, melyet egyedül a hangulata mentett meg a totális bukástól. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...