Már 2013-ban jöhet az Assassin's Creed-film?

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A Ubisoft marketingfőnöke, Geoffroy Sardin elhintette, hogy a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-mozifilm munkálatai hamarosan elkezdődnek, és köszönhetően a gyors munkatempónak már jövőre a filmszínházakba kerülhet. Csak nehogy összecsapott legyen!

A GI.Biz magazinnak nyilatkozó Sardin elmondta, hogy az Assassin's Creed mára egy világméretű márkává nőtte ki magát, a videojátékok mellett nagyon fontos az életciklus során a körültekintő transzmédiás ajánlat: figurák, könyvek, képregények és a "következő évben" érkező film igyekszik kielégíteni a rajongók igényeit. Tehát nem csak játékokról beszélhetünk az Assassin's Creed esetében, hanem egy igazi szórakoztatóipari brandről.

Ami a konkrétumokat illeti: a mozifilm a 2013/14-es pénzügyi évben várható, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy már jövőre vetíthetik a Michael Fassbender főszereplésével készülő alkotást, amit persze nem kell készpénznek vennünk. A szkriptet már írják, a forgatás után gyors tempóban látnak hozzá az utómunkálatokhoz, hiszen a frencsájz elemében van, s addig kell ütni a vasat, amíg meleg.

Bízzunk benne, hogy a közeli dátum nem egy összecsapott film látszatát kelti, hiszen a profi főszereplő még egyáltalán nem garancia a sikerre.

21.
21.
Watson
#15: Na te noob!Attól,hogy a géped egy rakat szar,és Ezio csak tátog az a te bajod -_-"
Úr isten....ilyen hülye emberek is léteznek???
20.
20.
Peti887
Kíváncsian várom én is.S remélem nem olyan lesz mint a Prince of Persia.Az ilyen egyszernézhetős volt,ilyen tipikus családi film.1 kérés: NE UWE BOLL RENDEZZE!! :) S szerintem is dolgozzanak csak rajta szépen,nyugodtan.S ne csapják össze!
18.
18.
Dragonborn
Nem azért de még rendezője sincs mit akarnak igy 2013-ban bemutatni
16.
16.
adam6751
#15: Szerencsére nem lett akkora kretén te... -_-"
15.
15.
Kerub
Csak ne az a kretén Ezio legyen a főszereplő a ki....tt digo angoljával és bamba fejével. Komolyan mondom, nem készült még tenyérbemásóbb játékhős mint az a hülye.

Plusz nagyon remélem h nem az általános AC rajongó értelmi szintjére fogják belőni a filmet és akkor tán még nézhető is lesz. Mindenesetre Fassbender ígéretes kezdés.
14.
14.
n_csacsi
Bizakodva várom, hogy mit hoznak ki belőle a rendezők, de nagyon remélem, hogy nem egy PoP szintű film lesz (nem fikázni akarom, mert nekem is tetszett a film...)
13.
13.
Moldren
Pedig összecsapott lesz! (kiabáljam el!)
11.
11.
Morgan88
Nem kötözködni akarok de majdnem szószerint átvettétek az ign cikkét, akkor már kicsit lehetettek volna kreatívabbak és valóban az eredeti cikkből kellett volna idézni. http://www.ign.com/articles/2012/11/12/assassins-creed-movie-in-2013
10.
10.
Drazhar
2013-ban ez biztos nem fog még moziba kerülni. Forgatás, utómunka, marketing kampány. Dolgozzanak csak rajta nyugodtan, és ne legyen összecsapott!
9.
9.
exonic
#7: http://www.imdb.com/title/tt2094766/ (Michael Fassbender ...
Altaïr Ibn La-Ahad )
8.
8.
Tywin Wrex
Remélem igazak a hírek, és a minősége is egy igazi AC lesz, mert akkor már két film (Trónok Harca 3. évad) miatt lesz izgalmas a 2013-s év.
7.
7.
Onegesius
6.
6.
exonic
#4: Altair (sry a dubla postért)
5.
5.
exonic
Nos, ha azt nézzük, még van egy bő évük összerakni a filmet, ami nem kis idő. Attól mert "rövid" idő alatt hozzák össze nem kell máris leírni, hisz a filmek 95%-ának 1 év se kell hogy leforgassák, és a premiert csak halogatják mert úgy vannak vele hogy "a (pl)20th century foxnak most van moziba filmje, ne legyen saját gyártású film vetélytárs..."Megvárják míg az eddigi filmek lefutnak és utánna adják ki. Másrészt attól is függ hogy hányan dolgoznak rajta és nem hiszem hogy az Ubisoft hagyná hogy egy B kategóriás film készüljön az AAA kategóriás játékukból, hiszen ők is részt vesznek a forgatásba! Legyen igazam! :)
4.
4.
Gotham123
És most ki lesz a főhös??Altair vagy Ezio?
3.
3.
giga321
Ajjaj , shit szagot érzek de ne legyen igazam. Szerintem ez túl hamar akarják megcsinálni mondjuk biztos megnézem.
1.
1.
Vurgi
Akármilyen fogadtatást is fog kapni, százezerszázalék, hogy megnézem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...