Warhammer-játék készül a Total War alkotóinál

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega és a Creative Assembly közösen kötött megállapodást a Games Workshoppal, így a Total War alkotói több játékot is fejleszthetnek majd a méltán népszerű Warhammer-univerzum alapján.

A Sega és a Creative Assembly bejelentette, közösen megállapodtak a Games Workshoppal így több játékot is készítenek majd a Warhammer-univerzum alapján. A fejlesztőstúdió a projekt kapcsán külön csapatot rakott össze, az első Warhammer-játék 2013 után érkezhet a Total War alkotóitól.

A játékról természetesen semmit nem tudni, jó ideig vélhetően nem is hallunk róla, hiszen a csapat legtöbb erőforrását a Total War: Rome II köti le. Fontos megjegyezni továbbá, hogy a Warhammer 40.000 jogai továbbra is a THQ-nál vannak, csak a fantasy univerzummal dolgozhatnak majd a britek, amire ezt megelőzőleg az Electronic Artsnak nyílt lehetősége.

Korábban egyébként a magyar illetőségű Black Hole Games is csinált Warhammer-játékot a Namco Bandai megbízásából.

4.
4.
Drazhar
már az előző is egy már-már Total War-szerű próbálkozás volt, ami közelebb is áll a eredeti, táblás játékhoz, úgyhogy jöhet :)
2.
2.
kirschakos
Hmm... úgy látszik tényleg arra törekednek, hogy a legjobb Total War játékot szolgáltassák nekünk a Rome 2-vel. Ha elég sok mindent raknak bele, akkor évekig kiszolgálhatja az igényeket, ahogy az első része is tette :)Gondolom utána rögtön elkezdik ezt a játékot kalapálni, bár remélem, azért még lesznek Total War részek! :)
1.
1.
levantine
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...