World of Warcraft - MOBA-stílusú battleground jön?

  • Írta: Zedz
  • 2013. január 3.
  • Pletyka
Minden jel arra mutat, hogy hamarosan MOBA-stílusú battleground pályát kap a World of Warcraft. Az első kezdetleges látnivalók már itt vannak belőle, igaz, a Blizzard még nem erősített meg semmit.

Érdekes hír ütötte fel a fejét a World of Warcraft körül, úgy tűnik, egy új MOBA-stílusú battleground map kerül majd be az MMO-ba - a pletyka mellett egy új videó és néhány kép is napvilágot látott. Az új pálya állítólag már az 5.2-es patchcsel bekerül a játékba, és a látnivalók alapján nagyjából két ötfős csapat küzdhet meg egymással rajta.

Az új battleground a Defense of the Alehouse nevet viseli, aminek "véletlenül" pont a DotA a rövidítése. Hivatalos információk még nincsenek az újdonsággal kapcsolatban, még az új patch note sem ír róla, így érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgot.


Anno hatalmas érvágás volt a Blizzardnak, hogy a Valve és IceFrog dolgoznak a DOTA 2-n, holott a legendás játék első része a Warcraft 3 egy modjaként kezdte pályafutását. Az elnevezésről szóló hatalmas vita végén a Valve mégis megtartotta az új játéka nevét, a Blizzard pedig a StarCraft II modjaként a Blizzard All-Starsszal (korábban Blizzard DOTA) rukkolt elő.

Ezek is érdekelhetnek

24.
mydloarc
most komolyan ingyenes a huszas szintig?!
23.
majsztor
ezzel csak az a gond hogy január elejére mondták 5.2-őt de még mindig 5.1 van :S
22.
Lorthirash
#21: én is toltam gw2 de szerintem nem olyan nagy szám inkább wowot választottam nekem jobban bejön
21.
Extol
Szegény WoW, eljár felette az idő, de a grafika még mindíg ugyan az :D
Én is GW2őzök egy ideje, ég és föld, az effektektől/víz tükröződésektől az a játék már néhol majdnem fotorealisztikus.
20.
Gamelord
#19: Ez nem cod vagy valami hasonló, hogy évente kiadják. Átlagosan 2 év van a kiegek között, amik között is folyamatosan kapod a plusz tartalmakat patchben. És mint írtam, goldból is vehetsz előfizetést, azaz játékpénzzel. Az meg hogy téged a Diablo jobban leköt, az nem azt jelenti, hogy ezzel a többiek is így vannak :)
18.
Gamelord
#17: Sajnos egyetértek. Utálom a Blizzardot amiért megalkották a legjobb mmo-t, mind pve mind pvp téren, és így a többit ha szeretném se tudom élvezni^^
+20as szintig játszhatsz ingyen, goldból vehetsz előfizetést, csak én nem látom hol a lehúzás?
17.
Lorthirash
Én nem érzem lehúzásnak egyik mmoba sincs ilyen pve 25 ös raid pl pvp téren megin többet nyújt mint bármelyik másik én már mindennel játszottam de ez a legjobb.
15.
mdr88
ha mondjuk most nem az SWTOR-t nyüstölném, akkor se wow-oznék... 1000x inkább GW2!
14.
Hanoi
Ja mellesleg az lenne lényeg, hogy a wow már a játékosok lehúzásáról szól csak (mint minden más) aki még nem vette volna észre.
13.
Hanoi
A következő kkiegészítőben pedig a Teletabik lesznek, majd képbe kerül a csodálatos Hoth bolygó világa, ahonnan látható lesz a félig kész Halál csillag, illetve bővül a fegyverarzenál: kézigránát, lángszóró.
Másfél millió Achievement pontért a Blizzstoreban pedig lehet venni egy igazi ÉLŐ lovat, amit két nap alatt kiszállítanak, szobatiszta, és nem ugat egész éjszaka - és nem szarik annyira büdöset se - illetve plusz pontokért még lehet venni nyerget meg abrakot.
10.
Gamelord
Na basszus...imádom a mobát....lehet vissza kell menjek wowozni.
3#: Hogy minek?:) Tovább bővülnek a játék lehetőségei, és ez eléggé csalogató. Ha egy moba szerű battleground bekerül, akkor szerintem még több ember fog wowozni. És őszintén szólva, nagyon is működőképesnek látom a dolgot.
9.
X-Master
Rólam mit mondott ez a MOBAaaa a mocskos gyerek, mi?
http://www.youtube.com/watch?v=u9xpPTXyld4
2:58-tól

Ezt nem hagyhattam ki :)
8.
Sanyeszpaloc$
Dobtak a wowsoknak egy csontot :3
SWTOR 4ever ha mmo-röl van szó
7.
Skyer
#5: 10 millió ember, köztük én is.
Mop előtt lecsökkent a játékosszám, most újra 10m felett van.
6.
TrojaiPF
*aminek véletlenül pont a DotA a rövidítése. :)
5.
Raam989
Játszik még ezzel valaki?
4.
markoci555
besz*rás mekkora jó lehet már
3.
Split
Az a baj, hogy egy mod (még ha hivatalos is) minőségben nem verheti meg a "natív" MOBA játékokat. Lehet hogy nem is célja a League of Legends, vagy a DotA 2 babérjaira törni, de akkor meg minek?
2.
Zedz
#1: Tényleg voltak róla hírek, csak akkor még nagyon megfoghatatlan tűnt az egész. Kíváncsi vagyok mennyire lesz életképes.
1.
Borington
Már a MoP megjelenése előtt pletykáltak róla, ezek szerint igaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...