Így muzsikál élesben az NVIDIA kézikonzolja

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 11.
  • Videó
Link másolása
Az idei Consumer Electronics Show egyik legnagyobb durranása az NVIDIA Tegra 4-alapú kézikonzolja, a Project Shield. Már záporoznak a kiállításról származó felvételek, lássuk újra a streaming funkciót!

A Mini PC magazin élesben is kipróbálhatta a kütyüt: az alábbi videóból kiderül, hogy miként muzsikálnak az androidos játékok 720p-ben egy tévé képernyőjén, és a streamelt Need for Speedet is megnézhetjük újra.

Gyakorlatilag egy kijelzővel szerelt kontrollerről van szó, az egész rendszer kicsit nagyobb, mint egy Xbox 360-vezérlő, a megjelenítő pedig öt hüvelykes, a pixelsűrűsége 294 képpont hüvelykenként. Mint ismeretes, a Project Shieldet egy HDMI-kábel segítségével a TV-re köthetjük, így nagy képernyőn is hódolhatunk vele a játékszenvedélyünknek. A tévére dugva 4K-felbontást is kiprésel magából, 33 Wh-s akkumulátora 5-10 óra játékot és 24 óra videózást tesz lehetővé.

19.
19.
steve 18
mennyibe fáj ez vajon??
16.
16.
Edy92
#15: egyet értek teljes mértékben veled nem túl stabil egy controller inkább xbox controllerre ültettél volna át.
15.
15.
Ra1D3n
Teljes egészében kifog maradni az életemből. Ha látnék is benne fantáziát az analógok elhelyezése rémisztően szar(PS joy-t idézi, ami szerintem kényelmetlen), szóval még egy nem a Project SHIELD mellett...
13.
13.
xzen
a kialakítása és a formája nem az igazi :D
12.
12.
grawee
#6: az még hagyján, hogy jó net, de a PC-dben GTX 660 kártya kell hogy legyen a streamhez
10.
10.
bence51
#5: https://www.youtube.com/watch?v=t9GVKATppmQ
.
Emberünk az első 20 másodpercben aztis elmondja hogy a Hawken nevű Pc-s mmofps-t konkrétan portolni tudták androidra (persze a tegra 4 ereje kell hozzá hogy fusson) ami elég szép és jövőtágító eredmény.
9.
9.
p3ti
4Ks felbontás azért nem mind1 :) Szerintem jó kis gép , de tuti nagyon drágán fogják vesztegetni .
8.
8.
bence51
#5: Nyilván lesznek Tegra 4-re optimalizált gamok, ha megnézed a tegra 3 játékokat már azok is elég szépek és ez 6szor erősebb mint a 3. (forrás:http://www.engadget.com/2012/12/18/nvidia-tegra-4-processor-leak-4-plus-1-quad-core-28nm/) szoval képzeld el hogy ha exkluzívok is lesznek rá amik ténylegesen tegra 4-re iródtak, azok valahogy így fognak kinézni 2szer http://www.youtube.com/watch?v=Qhr5vzvbNWE
6.
6.
kissferi89
magyarán ha nincs jó neted, ........
5.
5.
kissferi89
de elméletileg erre külön játékok nem is lesznek, mivel hangsúlyozták is hogy az nvidia csak mint hardvergyártó lesz.
maga a gép vagy pc ről stream el vagy androidos játékokat futtat.
4.
4.
DON GONDOCS
3.
3.
kivenoko
Hát eddig úgy néz ki, hogy komoly kis ketyere :D
2.
2.
Niplax
Elég kényelmetlennek tűnik a fogása!
1.
1.
Yanez
Nem tartom nagy számnak,de azzal,hogy tv-re köthető és magas felbontást bír,nos akkor már csak jó játékok kellenek rá és sikereket fog elérni.Lehet,hogy mégis nagy szám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...