Traileren a Razer játékos tabletje

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 21.
  • Hardver
Link másolása
Tableten játszani is lehet elegáns, főleg akkor, ha a Razer elgondolása mellett tesszük le a voksunkat. Az idei Consumer Electronics Show-n mutatták be kontrollerrel felszerelt Razer Edge-et. Videónk is van róla.

Az idei CES-en végleges formát öltött a korábban Project Fionaként emlegetett gaming tablet, a Razer Edge. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 10,1 hüvelykes táblagéphez három különféle perifériát szerezhetünk be, ráadásul a gyártó nagy hangsúlyt fektetett a belbecsre is.

A Windows 8-at futtató, PC-alapokra épülő kütyü a legerősebb tablet a piacon a Razer szerint, és ez alighanem igaz is. Kétfajta kiszerelésben vehetjük meg, a standard változatban Intel Core i5-ös processzor ketyeg 4 GB RAM társaságában, mellé 64 vagy 128 GB-os SSD kérhető háttértárnak. Az Edge Pro Intel Core i7-es procit kapott, ide 8 GB RAM, illetve egy 128-256 GB-os SSD jutott. Mindkét modell az NVIDIA GeForce 640M típusú grafikus lapka egy kevésbé erős változatát, a GeFore 640M LE-t használja egyébként. Ára 1000 dollárról indul, de a legerősebb modellért 1499 zöldhasút kell leszurkolnunk.

Nézzük meg egy kicsit közelebbről!

27.
27.
zsmester
#23: Nem az átlag felhasználót célozzák meg vele, így kérdéses a bukás lehetősége. - Szerintem.
26.
26.
JcGross
#21: Nem tudom miről beszélsz, a Windows 8-nak annyi köze van az Xbox-hoz, hogy az xbox live accountoddal be lehet jelentkezni meg b*szogatni lehet, de semmi játékra nem lehet használni.
25.
25.
Folti1985
#22: Értem akkor az ugyanaz ezek szerint mint telón :/ Kár.
24.
24.
JcGross
Amúgy meg érdekes, hogy senkinek sem tűnik fel, hogy még sose futtattak rajta grafikailag intenzív játékot. Sehol egy Hitman Absolution, Assassin's Creed III, Max Payne 3, Metro... A Dishonered nem éppen egy nagy igényű játék, ahogy a civilization V és a Dirt Showdowns sem. Az én gépem sem mai gyerek de ezeket nevetve elviszi...
23.
23.
JcGross
Csak szerintem lesz ez egy iszonyat nagy bukás?
22.
22.
DON GONDOCS
#21: csak az xbox live arcade játékokat viszi
21.
21.
Folti1985
Mennyire leszek hülyének nézve ha a következő kérdést teszem fel :D : Elvileg ez Win 8 as op rendszerrel jön ami ha jól tudom XBox Live támogatásos .. Rgo viszi e majd a cucc az Xbox 360 gamékat ? mert ha igen akkor megy minden a levesbe az már rendelem is :D
20.
20.
Bako
Kíváncsi vagyok ki tette bele a parlament képét a trailerbe és kinek köszönhetjük :)
19.
19.
metercsiken
Azért elkapnám, ha utánam dobnák. : )
De venni nem fogok.
Nekem ez túl "olcsó"! : )
18.
18.
robi009
mostanába terveztem beszerezni egy gamer laptopot , de most így ezis megtetszett főleg hogy nem csak gamelésre lehet használni :S szerintetek melyik lenne a jobb?
17.
17.
Cooper911
#4: Helyesen "Közös lónak túros a háta." Tehát nem túrós! És nem habos-túrós lesz hanem tur-os. A szláv eredetü szó jelentése fekély-sebhely. Ugyanis ha több gazdája volt a lónak de egyik sem gondozta akkor kisebesedett szegény pára háta.
Ha már háklis vagy valamire akkor nézz utánna a dolgoknak.

Egyébként ötletes ez a beépitett kontrolleres dolog, csak kicsit vicces tőle a kinézete mintha egy tálcával rohangálnék :D
14.
14.
Stranger
#2: Nem hiszem, sok értelme nincs...
13.
13.
_Tappancs_
#1: Még ez a szöveg_:D Behalok:D
12.
12.
DON GONDOCS
Hát remélem tényleg van olyan teljesítménye mint amennyit le kell érte csengetni
11.
11.
Trapyd
#7: Csak Mr. Split vette komolyan.
10.
10.
adam6751
#9: vicc volt xD
amúgy jónak ígérkezik :D
7.
7.
leszter
#1: Sírok gecc..xd ezt te se gondoltad komolyanxd
6.
6.
Grabowsky30+
Annyira nehezen tudom elhinni, hogy ennek a cuccnak nem lesznek melegedési problémái. Lehet, hogy maradi vagyok, de nem tudom elképzelni, hogyan lehet ezt olvadáspont alatt tartani ilyen hardware-el.
5.
5.
Gamelord
#3: Vagy szimplán veszel egy laptopot, és akkor is ugyanez a helyzet.
4.
4.
Split
#1: Helyesen túros, nem túrós. Bocs, erre háklis vagyok. Miért lenne már egy lónak (mert hogy az eredeti mondásban az van ugye...) túrós a háta? A ló szőre "felveri" az izzadságot, ami habot képez, azaz túros lesz.

Valamint, csak hogy a cikkre is reflektáljak nagyon látványos egy készülék, de abszolút nem hiánypótló termék. Ez csak amolyan presztízs lesz, főleg az ára miatt. Inkább a gamer-lapos árán faragjanak egy kicsit, és azzal villogjanak. :D
3.
3.
jszili32
gyakorlatilag veszek egy ilyet és nem kell se telefonra se tabletre se konzolra, laptopra, asztali gépre stb. költenem :D
2.
2.
Kenny88
Tetszetős. Szerintetek a tabletek idővel teljesen átveszik a laptopok helyét?
1.
1.
Trapyd
Olcsó húsnak túrós a háta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...