Megmentenék a Homeworldöt

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 24.
  • Biznisz
Link másolása
Egy független fejlesztőcsapat jelenleg is arra gyűjt, hogy megvehesse az elmúlt években feledésbe merült Homeworldöt a romokban heverő THQ-tól. Két hét van hátra a kampányból, egyelőre nem állnak túl jól a srácok.

Hiába vette meg a Sega Relic Entertainmentet a THQ-tól, az üzletnek nem volt része a Homeworld. A teamPixel nevű független fejlesztőcég most megmentené az űrstratégiát, és az IndieGoGo nevű oldalon kezdett crowdfundingba, hogy elegendő pénzmagot kaparjon össze a cím megvásárlására - 50 ezer dollárra lenne szüksége egyébként.

A teamPixel szerint hiába született olyan legendás sci-fi játék 13 évvel ezelőtt, ami jókora hatással volt az űrstratégiák zsánerére, több mint egy évtizeddel azután a rajongók még mindig a harmadik részre várnak. A teamPixel a jogok megszerzése után nem csak az eredeti Homeworldöt jelentetné meg a GoG-on és a Steamen, de elkészítené a Homeworld Touchot is az érintőkijelzős eszközökre (lásd a videót), illetve természetesen a Homeworld 3-at is megcsinálná.

Ha a teamPixel neve ismeretlenül cseng, az nem véletlen: a srácok eddig főleg mobilos és desktop alkalmazásokon dolgoztak, illetve webfejlesztéssel foglalkoztak, játékokkal nem igen. A gyűjtésből még két hét van hátra, eddig 2 ezer dollár jött össze. Mi drukkolunk!

4.
4.
rico88
Nagyon úgy néz ki, hogy nem fog nekik összejönni a pénz 4610 dollárnál tartanak az 50 000-ből. Kár érte, nagy kedvenc mindkét rész, örülnék egy harmadiknak.
3.
3.
HerodPK
imádtam a 2. legalább tucatszor kivittem no meg a sok sok óra multi. remelem sikerül sokat kerestem eredeti relaestt a hom 2 bol de nincs :s..., boltban sem árulnak már ilyen copiat:) Hát hajrá varom a 3 at is szeretettel
2.
2.
TryGun
Hát én remélem ,hogy sikerül nekik mer nekem a 2 még most is fent van természetesen módal is szoktam játszani mer kellenek az új egységek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...