Homeworld 2

A hihetetlenül szuper Homeworld még szuperebb folytatása gyönyörű grafikával. Kötelező!
Típus: Sci-Fi, Stratégia, Ûrstratégia

GC 2019: Visszatér a Homeworld?

A Blackbird Interactive és a Gearbox csapata egy videóüzenetben jelezte, hogy a hónap végén esedékes PAX West rendezvényen egy speciális bejelentéssel szeretnék megünnepelni, hogy idén lett 20 éves a Homeworld.

Februárban jön a felújított Homeworld

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Homeworld Remastered Collection, ami egyszerre tartalmazza majd a klasszikus két részt, s azok felújított változatát. A csomag február 25-től lesz megvásárolható.

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.

HD-változatot kap a Homeworld első két része

A PAX Australia alkalmából a Gearbox Software bejelentette, hogy nem ül ölbe tett kézzel a nemrégiben megszerzett Homeworld-jogokon, hanem HD-változatot készít az RTS-széria első két részéből.

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

Lezárult az aukció a THQ fennmaradó címeire

Április tizenötödikén lezárult a THQ fennmaradó frencsájzainak elárverezése - derült ki a minap nyilvánosságra került jogi dokumentumból. A csődbe jutott kiadó nagyjából 7 millió dollárt nyert az aukcióval.

Újabb THQ-aukciót tartanak

Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.

Megmentenék a Homeworldöt

Egy független fejlesztőcsapat jelenleg is arra gyűjt, hogy megvehesse az elmúlt években feledésbe merült Homeworldöt a romokban heverő THQ-tól. Két hét van hátra a kampányból, egyelőre nem állnak túl jól a srácok.

Folytatódhat a Homeworld

Miután a THQ felvásárolta a Relic-et, veszélybe került a Homeworld 3 fejlesztése. A gond most megoldódott, így már semmi sem állhat a játék útjába.

RPG-t és MMO-t fejleszt a Relic Entertainment?

John Johnson, a Relic Entertainment producere egy interjú keretében elmondta, hogy jelenleg új munkatársakat keresnek új projektjeikhez...