The Last of Us demó a God of War: Ascensionhöz

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 25.
  • Hír
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy a God of War: Ascension-vásárlók mindenki másnál korábban megkapják a The Last of Us demóját. Azt még nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik meg a kipróbálható verzió.

Ha mindenképpen beruházol a God of War: Ascensionre, emellett kacérkodsz a Naughty Dog posztapokaliptikus játékával, jól fogsz járni, elvégre Kratos előzménytörténetéhez alapból járni fog a The Last of Us demója is.

Csak be kell helyezned a God of War: Ascension lemezét a meghajtóba, s máris megtalálod Ellie és Joel kalandjának demóverziójára utaló opciót a főmenüben; ott találsz pontos részleteket arról, hogy miként teheted magadévá a kipróbálható változatot. A demó megjelenési időpontjáról és részleteiről később adnak tájékoztatást a Naughty Dog munkatársai.

A God of War: Ascension március 13-án jelenik meg PS3-ra. 

10.
10.
Azeroth87
MIkor az első képeket megláttam azt hittem ez az Uncharted 4... teljesen olyan a pasi, mintha Drake megöregedett volna. Veszem a játékot ez biztos!
GOW nálam kimarad...
8.
8.
keiji maeda
#7: nem a demó valszeg kóddal letőlthető és szerintem ha az fel lesz használva akkor többször nem lehet
7.
7.
..::RoLiSoAp::..
ömm most akkor az is elég ha elkérem valakitől a lemezt egy fél órára, és letöltöm a demot az én gépemre? vagy ennyire pontos info még nincs
6.
6.
Yanez
Szupcsi, szupcsi, szupcsi!
4.
4.
Porcupine Tool
#3: A lemezen ingyen lesz, a store-ból is ingyen töltheted majd. Mi ezzel a gond?
3.
3.
randall13
Leszopom magam, már a demókat is kétszer adják el? XDDD
2.
2.
Josiix
há "jó fogsz járni" drága testvírem :D
1.
1.
gaber333
Remek valami jo hir igy reggelire, en tuti jatszom mert mar elorendeltem a GOW ot. ha mar mind megvan ezt sem hagyhatom ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...