Jön az új Hitman-film?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint idén kezdődik az új Hitman-mozi forgatása, a Fox International Productions rebootolja a 47-es ügynök élőszereplős feldolgozását. A főszereplő Paul Walker, a Halálos iramban sztárja lesz.

A Deadline értesülései szerint a Fox International Productions rebootolja a Hitman élőszereplős filmadaptációját, az új mozi címe Agent 47 lesz, a producereinek többsége pedig már az előző film munkálataiban is közreműködött. Chuck Gordon (Die Hard 1, Die Hard 2, Hitman, Waterworld), Adrian Askarieh (Hitman, Kane & Lynch) és Daniel Alter (Hitman, Kane & Lynch) is visszatérnek, egyedül Alex Youngnak (A Good Day to Die Hard, Predators, The A-Team) nincs köze a Hitmanhez.

Az előző Hitman-film 100 millió dollárt hozott a készítők konyhájára, a Metacritic átlagos értékelése 35 százalékon áll. Timothy Olyphantet Paul Walker váltja majd, az új 47-es ügynök a Fast & Furious-sorozatból lehet ismerős. A rendezésre Aleksander Bachet kérték fel, ő először készít egész estés filmet, korábban korábban reklámokat forgatott többek között a Mercedesnek, Chevroletnak és a Marlborónak. A Hitman-mozi forgatása nyáron kezdődik Berlinben és Szingapúrban.

26.
26.
McDuff
sztem sem volt rossz az első Hitman film,én elégedetten jöttem ki a moziból,az se volt baj hogy a gyengébb nem is képviseltette magát,talán ezért is nem volt szokatlan a játék 5. részében a lány presztrálása,sztem ezzel nincs is nem is volt baj.
Timothy is jó választásnak bizonyult,mert sztem egy jó színész,eleinte én is féltem tőle,ugyan ezt kérdeztem mint most itt egy páran hogy miért nem Statham?
azóta láttam már egy pár filmet Statham bácsitól és rá kellett jönnöm hogy hiába ő hasonlít a karakterre legjobban,eljátszani nem tudná,mert sekélyesen játszik,már alapból a hanglejtését sem tudja változtatni,egy középkategóriás akciósztár...nem tudna megbírkózni a feladattal,nem tudná átadni azt az érzést,meglátnám a filmben egyből az ugrana be,hogy na itt a "szuperkemény nőkkedvence,aki most szétver mindenkit",nem pedig az hogy nah igen,"ez érzéketlen,profi,precíz bérgyilkos"

és ezért sajnálom hogy Paul Walker lesz az új hitman mert annyira nem bírom csávót,jó színésznek sem tartom...én hagytam volna Timothy-t,semmi gond nem volt vele!
25.
25.
br1Koo
#24: Fura lenne, mert hajjal szoktad meg, de ez nem baj, mert az olyan mintha nem is ő lenne :D
24.
24.
simon 555
#19: Ő nem lenne jó, mert akkor hogyan játszana a Dexterben?:D
Fura lenne kopaszon XD
23.
23.
simon 555
Van Kane and Lynch film?:O
Ráadásul ahogy nézem Bruce Willis-el, mégsem nagyon hallottam róla.
Mikor jelenik meg?
21.
21.
pucu9011
Miért van olyan érzésem, hogy elfogják baszarintani?!......
20.
20.
br1Koo
#19: mármint én a 14-es kommentre akartam, vin diesel felvetésére reagálni, csak elnyomtam
19.
19.
br1Koo
#15: Nem sokkal jobb, se külsőre, se színészi teljesítményre.. Én (talán csak a Dexterben való néma gyilkos alakítása miatt) Michael C Hall-t tudnám elképzelni ebben a szerepben. Az arcvonásai is kellően aberráltak egy ilyen precíz gyilkos eljátszásához.
18.
18.
kharami
#10: az az ! Blood & Charm, Money & Charm!XDD
17.
17.
kharami
Dont do this kedves készítők! Paul Walker? :DDDD Komolyan nem vágom miért nem lehet egy Stathamat meggyőzni!
16.
16.
Hubert Cumberdale
#13: Nekem pont ez volt a bajom csak amúgy az első filmmel, hogy mi a fenének kellett bele a szerelmes szál? Egy hitman filmbe!!! Ez a csávó egy gép! és nem egy nyálgép! Hitman maradjon érzéketlen. Legyen olyan, mint Statham a mestergyilkosban.
15.
15.
Hubert Cumberdale
#14: Vindízel, mint hitman? xD Akkor már inkább Jonah Hill... :DDD
14.
14.
p3ti
Paul walker...? akkor miért nem Vin diesel, alapból kopasz, és a feje is karakteresebb
13.
13.
KhamÛl
Helyes, már nagyon várom! :)
Nekem az előző rész is nagyon tetszett (tény hogy nem lett egy klasszikus darab) de egy elfogadható adaptáció lett. Timothy Olyphant véleményem szerint meg tudott birkózni a feladattal hogy eljátssza a 47-est ,nem találtam hibát az alakításában (hiszen még a 47-es sajátos mozgását is elsajátította) , szerintem nem kellett volna lecserélni főleg nem egy szépfiúra, mert attól hogy valaki már szerepelt akciófilmben nem biztos hogy az összes akciószerep megfelel neki.
Reménykedem hogy nem megy el egy olyan irányba a film hogy 15 percenkét lesz egy szexjelenet, meg a 47-esből egy nagymenő nőcsábász lesz!
12.
12.
Stack
Nekem nem volt gondom az első filmmel. Szerintem a jelmezek és a helyszínek nagyon el voltak találva, és a főszereplő is jó volt. Az egyetlen ami kifogásolható volt benne az a sok hentelés szerintem. A játéknak épp a lopakodás a feltűnés kerülése volt a lényege. Összességében nem volt rossz a film. Jó indulattal 7,5/10
Walker valahogy nekem sem illik a képbe, de legyünk bizakodóak.
11.
11.
Matt8888
#8: Teljes mértékben egyet tudok érteni. Lehet nem volt színvonalas a Hitman film ,de Walker szerintem még mindig szarabb mint Timothy. Én meghagytam volna Timothy-t már csak azért is hogy ne rontsa el azt a képet ,amit a nézők megszoktak mint karaktert. Attól hogy nem is volt olyan mint amit vártak az emberek még lehet fokozatosan emelni a színvonalat Timothy-val. Nagyon jól kell szerepelnie Walkernek (no meg a film összeállításnak is) ,hogy ne az legyen hogy ez is k*ksi azon felül ,hogy új szereplő van a vásznon.
10.
10.
omarek
szerintem is Szőke Zoltán sokkal jobb 47es ügynök lenne...Agency&Charm
8.
8.
piskóta
nekem bejött a film, igaz, nem játszottam egyik részével sem, talán ezért, de Paul Walker mint 47-es ügynök, pocsék ötlet, nem elég elvetemült az arca
7.
7.
kamgecam
#5: hülye! :D
(a hideg is kirázott)
6.
6.
metercsiken
Én még az első részéről sem halottam!
Pedig szeretem a filmeket, de valahogy elsiklottam felette!
5.
5.
princeps27
nem walker lesz a főszereplő itt az új poszter http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/539463_509620405733094_120412076_n.jpg&imgrefurl=http://www.sg.hu/listazas.php3?id%3D1011345718%26index%3D9&h=960&w=665&sz=128&tbnid=HW3goDMHRf6KNM:&tbnh=90&tbnw=62&prev=/search%3Fq%3Dp%25C3%25A9nz%2B%25C3%25A9s%2Bs%25C3%25A1rm%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=p%C3%A9nz+%C3%A9s+s%C3%A1rm&usg=__txhoTju9nBkHM3FPOc47XOQWAts=&docid=zizCQMWY4EUosM&hl=hu&sa=X&ei=k5USUfmLB8jIswauqICYBA&sqi=2&ved=0CEEQ9QEwAw&dur=325
4.
4.
mugen
Ez így elsőre nem néz ki túl jól :D :
http://cdn1.screenrant.com/wp-content/uploads/Paul-Walker-Cast-as-Agent-47-in-Hitman-Reboot.jpg

De miért nem Statham?
3.
3.
elfdefender
Nem is tudtam eddig Kane & Lynch filmről. Remélem, jól sikerült. Mondjuk a játéknál csak jobb lehet.
35%? Noha tény, hogy nem lett egy nagy világmegváltó film a Hitman, de készült már sokkal szarabb játékfelfdolgozás is.
2.
2.
giga321
Kopaszon még amúgy sem láttam Walkert, szóval kíváncsian várom.
1.
1.
DON GONDOCS
Az elsőnél nem lesz nehéz jobbat csinálni. Az első próbálkozás csak egy tisztességes thriller.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...