Assassin's Creed - új hős, új korszak

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy új Assassin's Creed érkezik a következő pénzügyi évben, és bár ez nem meglepetés, az mindenképpen figyelemreméltó infó, hogy új hőst és új korszakot is kapunk majd.

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a kiadó pénzügyi helyzetjelentése kapcsán árulta el, hogy a 2014-es pénzügyi évben is kapunk új Assassin's Creedet, ráadásul a folytatás új hőst szerepeltet, és új korszakban játszódik majd. A 2014-es pénzügyi év idén áprilisban kezdődik és jövő márciusban ér véget, ez alapján feltehetően megint ősszel érkezik az új rész.

Hogy merre folytatódik a sorozat, afelől csak találgatni tudunk, mindenesetre meglepő, hogy a Ubisoft ilyen hamar félreteszi a függetlenségi háborút. Az új hős kiléte sem egyértelmű, elképzelhető, hogy Connor nyugdíjba vonul, de Guillemot utalhatott ezzel a kiadó korábbi kijelentéseire is, miszerint Desmonddal sem szeretne tovább foglalkozni.

A játékot fejlesztő csapat is átalakult némileg, Guillemot szerint az új Assassin's Creed "újabb nagy előrelépést" jelent majd a sorozat történetében - nem is lepődnénk meg, ha next-gen konzolokon is tiszteletét tenné az új rész.

A Ubisoft rövidesen újabb részleteket közöl majd a játékról.

76.
76.
OldM4n
Történelmet ne az AC-ból tanulj! Francia és román munka. (Elég csak megnézni a megbízós térképet... pfff, szánalom, mai aktuálpolitikai térkép a középkorban???!!! Michelangelo korában Románia nem is létezett, a török birodalom része volt, de hát, Ubi Bukarest.) Gonosz Hasszánt összemosni/összekeverni a Hegyi Öreg-gel, egy elég durva hiba, két teljesen külön személyről van szó. De van vagy száz másik hasonló... mégis az első rész a legjobb. Csodálatosan ringat bele a keresztesháborúk korába. Az AC3-t már végig sem játszottam, nem érdekel sem Amerika, sem a nyavalygásaik. :/

2.VH-t meg már végképp ne, kivéve ha angolokat/franciákat/amerikaiakat lehet irtani. Akkor jöhet! Halálosan uncsi már a gonosz németek, szegény zsidók, hős franciák/angolok (ugye milyen cifra?!) sztereotípiája.
75.
75.
drat576
#74: nem nagyon lepett meg, de nem ez a fő gond, hanem az egész befejezés egybevéve (még Connor szála egész jó volt) nohde ne SPOILER-ezzünk, kérem
74.
74.
zsoze
#73: mert te számítottál Desmond halálára??
73.
73.
drat576
#72: AC3 és csavaros vég, nálam ez a két fogalom nem áll össze ^^
72.
72.
zsoze
Nos szerintem az új részben az Évás vonalat fogják vinni ezen tekintetben a főszereplő nő lesz gondolom én ,de a fene sem tudja olyan csavaros véggel mint a 3. volt bármit el tudok képzelni és szerintem is távol kelet lesz a helyszín vagy Magyarország :D
71.
71.
drat576
#70: Nekem is bejött maga a karakter, de én az Ezio-s korszakot tartom a sorozat fénypontjának
70.
70.
TN71
Nekem bejött Connor,nem értem,másoknak miért nem:)
69.
69.
drat576
#68: nem lenne rossz, nekem sokkal szimpatikusabb mint maga Desmond (volt)
68.
68.
giga321
Desmond apjával fogunk menni azt cső.
67.
67.
Úgy látom Connor karaktere nem vált be annyira, mint Ezio..

#32: Azt én is szívesen látnám.

#37: Én ezt egyszerre imádtam és utáltam is a Revelations-ben. Imádtam, mert Altairt mi kísértük el végső útjára, ahogy mondtad. És utáltam, mert Ezio-t is el kellett volna, ha már a születésétől kezdve végig mellette voltunk. Helyette otthagytuk 12 évvel a halála előtt.

#50: Nem jelent az semmit. AC2-ben például az Altair armorját "védő" szobrok egy kivételével (Qulan Gal, Altair fiának segített Dzsingisz kánt elintézni) mind jóval a szekta alapulása előtt élő assassinokat ábrázolják.

#57: Még a 3 végén elmondják, hogy az egész jelenséget pusztán egy átlagosnál nagyobb kitörésként érzékelték, és mindenki megúszta tökre épen.

Animus meg tuti lesz, mivel a sztori után már Desmond helyett valaki mással irányítjuk Connor-t, ezt is elmondták.

Én amúgy inkább a kezdetek kezdetére szavazok, First Civilization vs emberek, Juno árulása.. Mekkora lenne már. És a helyzet adja is magát, tekintve hogy most szabadult el, nyilván a múltban kutatnának is utána.
66.
66.
adam6751
65.
65.
christopher24
#61: Szerintem nem felesleges. Engem mondjuk jobban érdekel a jelen folytatása. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki az elég nagy csalódást okozó befejezésből, lehetőség van benne. A legjobb az lenne, ha a játékmenetet a jelenben megváltoztatnák, és ezzel kicsit érdekesebb lenne. A 3-ban lopakodós, Splinter Cell-szerű játékmenetet vártam, mivel Desmondot a templomosok gőzerővel keresték. Erre az egész kb arról szólt, hogy ész nélkül ölj meg mindenkit. Az új részbe valami ilyesmi kéne amire gondoltam, hogy érdekesebb legyen.
64.
64.
Shannaro
Most kéne egy olyat, hogy megviszgálni az egész történetet templomos szemszögből. És tőlem maradhatna az animus is, csak nem assassin kézben lenne hanem a templar leszármazottakéban (bár akkor már az Assassin's Creed cím nemigazán stimmelne)
63.
63.
adam6751
Japánnak,Kínának nem örülnék. Én egy assassint szeretnék főszereplőnek,nem egy nindzsát.Viktoriánus korszaknak örülnék. Visszatérhetnének a kurtizánok és még mindig ott van előttem egy csuklyás gyilkos aki egy ködös ékszakán megmássza a Westminster-palota eredeti óratornyát teliholdkor (persze még a tűzvész előtt). Szerintem helyszín szempontjából remek lenne,csak azok a fránya lőfegyverek...
Vagy vissza a középkorba...
62.
62.
adam6751
#60: Az is lehet hogy nem lesz Animus.
61.
61.
Hardy
#56: Úgyszint! Felesleges az egész Desmond és animusos szál... Japán, Vh, Egyiptom, tök mindegy úgyis kötelező darab lesz.
60.
60.
avus
Akkor Desmondnak annyi? Akkor ki kerül az anymusba??
59.
59.
Gamelord
Azon kevesek között vagyok, akik nem játszottak még Ac-val, és nem is tervezték. Viszont Japán meggyőzne a játék kipróbálásában.
58.
58.
p3ti
Japánnak tudnék örülni...!
57.
57.
Kryptonian
Egy a Revolution című sorozat világához hasonló környezetbe helyezett "világváge" utáni történet sem lenne rossz véleményem szerint. Évek óta nincs áram a napkitörések miatt, fogy a lőszer, felértékelődik a vadászat, az íj és a kard. És Juno uralkodik... Csak egy ötlet.
56.
56.
Giggsy
Igazából nekem mindegy, hogy milyen időbe teszik, de ha egy valódi paradigmaváltáson törik a fejüket, akkor kidobhatnák az animusos, két idősíkos rendszert. Az AC3 is csak arra volt jó példa, hogy mennyire nem működik. A Desmond szál az egész sorozat alatt egy nulla volt, és a lezárása is nagyjából azzal egyenértékű.
54.
54.
Giggsy
#27: Azért jóval a könyvtár meglelése után halt meg Ezio. Már egészen nagy gyerekei voltak. A lánya úgy 10 év körül járhatott, mikor Ezio meghalt.
53.
53.
julatheone
#51: És stimmelne a nagy vallási, etikai morális kérdések feszegetése, de mind a tudomány vallás kapcsolata(kerekföld-laposföld). A spanyol inkvizició azért elég durva dolgokat tett...
52.
52.
julatheone
#51: beszélek félre itt, columbus kristóf...
51.
51.
julatheone
Véleményem szerint amerikában sokkal nyerőbb egy amerikais téma, szerintem simán hozzányúlhatnak amerika felfedezéséhez. Gondoljatok bele marco polo igazából titkos megbizatása van, ott is fellelhető a bizbasz ami körül forog a sztori. És bizony gyönyörű nagy hatalmas városaik voltak a felfedezett indiánoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...