GDC 2013: Rain - befutott az első előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 26.
  • Videó
Link másolása
A Sony Japan legújabb alkotását végre mozgásban is megcsodálhatjuk. A Rainben egy szellemalakban bóklászó hőst irányítunk, akit csak a zuhogó esőben láthatunk. Szokatlan tálalású lopakodós platformjátékkal van dolgunk.

Különböző szellemalakokkal gyűlik meg a baja a főszereplő fiúnak, aki hasonló cipőben jár, mint azok: csak az esőcseppeken keresztül válik láthatóvá az alakja, így ha például tető alá állunk, láthatatlanok leszünk. A mechanika több mint érdekes, a hangulat pedig szürke és nyomasztó.

A Rain még idén megjelenik PSN-en.

5.
5.
Yanez
Végre megint egy PSN-es speckó alkotás! Az ilyeneket imádom, akárcsak a Limbo-t meg a Journey-t. Remélem PS4-en még több efajta gammával lesz majd dolgunk!
4.
4.
Pharaoh
Imádom, az efféle újjító jellegű kezdeményezéseket! Nem tudom mennyi lehetőség van ebben a koncepcióban, de remélem eléri azt a szintet, amit a Limbo és az Unfinished Swan (engem ugyanis ezekre a game-ekre emlékeztet)
2.
2.
DON GONDOCS
Egészen elképesztő ez a játék, godolom kihozzák a maximumot a játékmenetből.
1.
1.
Shannaro
Van egy hangulata az biztos. Bár számomra kicsit idegesítő lenne, hogy nem látom merre van a kölyök, mármint irányítás szempontjából.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...