rain PS3

A rain főhőse egy láthatatlan kisfiú, aki csak az esőben válik láthatóvá.

Itt van a PlayStation Plus júliusi kínálata

Hónapról hónapra ádáz versengés zajlik a Games with Gold és a PlayStation Plus havonta érkező kínálatai között. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt a hónapot egyértelműen az Xbox One és Xbox 360 ingyen játékai nyerték.

Rain villámteszt

Zuhog az eső. Pattog, utat keres a macskakövek között. Megnyugtató érzés olyanok számára, akik az otthon melegéből, az ablakon át nem látják szabad szemmel az elkóborolt lelkeket. Egy szellemfiú rohan egy lány után - ez a Rain.

Megjelent a rain, itt a launch trailer

Mától tölthető le a Sony japán fejlesztőinek legújabb játéka, a rain. Ha szereted a kísérletezős anyagokat, mindenképpen vesd rá magad, ízelítőnek még egy launch trailert is mutatunk belőle!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok. Bár a következő napok is ígérnek néhány nagyobb megjelenést, a lendület kétségkívül alábbhagyott. De annyi baj legyen, úgyis élesedik a Grand Theft Auto Online!

Rain - traileren a hangulat és a zene

A jövő héten jelenik meg a SCE Japan Studio melankolikus hangulatú játéka, a Rain, melyben egy szellemfiúval kavarunk a rideg városban. Álomszerű körítés és lágy zongoraszólamok várnak ránk a PS3-exkluzívban.

TGS 2013: Tizenöt percig mozog a Rain

Most teljes egészében végigülhetjük a Sony Japan új játékának demóját, amit az idei TGS-en próbálhatnak ki az érdeklődők. Szellemfiú keresi barátját, de vigyázz, mert az eső-áztatta utcákon veszedelmes entitások lesnek rá!

GC 2013: Októberben jelenik meg a Rain

Kölnben a PlayStation C.A.M.P végre megerősítette a Rain megjelenési dátumát. A kísérteties kalandjáték október elején landol a PlayStation Networkön. Hogy pontosan mikor, azt rögtön megmondjuk!

Gameplay előzetes a Rainről

A Sony Japan Studio depressziós és melankolikus játéka mozgásban még ígéretesebben fest. Főszereplőnk egy szellemfiú, ám holtában sem lehet biztonságban, hiszen az éjszaka fenevadjai a nyomában loholnak.

GDC 2013: Az indie fejlesztők felé nyit a Sony

Még csak a Game Developers Conference első napján vagyunk túl, a japán vállalat máris két kézzel szórja a bejelentéseket. Szám szerint 25 címmel készült a Sony, és érezhetően a független fejlesztők felé nyit.

GDC 2013: Rain - befutott az első előzetes

A Sony Japan legújabb alkotását végre mozgásban is megcsodálhatjuk. A Rainben egy szellemalakban bóklászó hőst irányítunk, akit csak a zuhogó esőben láthatunk. Szokatlan tálalású lopakodós platformjátékkal van dolgunk.