Frissítve: Pénteken jelenthetik be újra az XCOM-ot

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 24.
  • Teaser
Link másolása
Egy élőszereplős teaser videó alapján arra következtethetünk, hogy pénteken mutatják be újra az XCOM FPS-t. (Ami persze a pletykák szerint végül egyáltalán nem az XCOM-cím alatt fog futni...)

Egy új teaser videó alapján azt tippeli mindenki, hogy április 26-án, vagyis most pénteken fogja újrabemutatni a 2K Games a régóta halogatott XCOM-ot. A "What Happened in 62" című élőszereplős felvételnek a végén láthatjátok a kulcsfontosságú infókat: a kép jobb oldalán az "APR 26" és a "2K" feliratok olvashatók. Találjátok ki, miért!

Az XCOM FPS munkálatai régóta csúsznak, az utóbbi időben pedig egyre több jel mutatott arra, hogy a 2K végül a játék átnevezése mellett döntött, és a projekt nem az XCOM-cím alatt fut majd, hanem a The Bureau nevet fogja viselni. Az újbóli bejelentés közeledésére is felkészülhettünk: nemrég egy másik teaser is megjelent, és az újságírók is érdekes presskitet kaptak.

Update! A játékot fejlesztő 2K Marin egy blogbejegyzésben megerősítette, hogy napokon belül újra bemutatják a fejlesztést, és azt is megjegyezte, hogy új ötletekre és átalakított koncepcióra számíthatunk. Az XCOM nevet viszont továbbra is emlegeti, ami kérdésessé teszi a névváltással kapcsolatos pletykákat.

7.
7.
KopyAti
Én meg kíváncsi vagyok valamire, amire valamikor kíváncsi voltam, de most már egyre kíváncsibb leszek! Hát kíváncsian várom!
6.
6.
KENKILL
Szerintem elég nevetséges volt az alapkoncepció, nem csoda hogy újragondolták az egészet...
4.
4.
Kocsis92
szerintem rég vártam ennyire játékot. vagyis nemis vártam, csak ennyire kíváncsi rég voltam játékra. nagyon tetszettek azok a videók amiket láttam róla. mindenképp vétel, ha x-com ha nem
2.
2.
bitbandita
#1: Ja, ez tetszik :) Az is jó amikor egy filmnél előzetest kap az előzetes...
1.
1.
markoci555
bejelentjük, hogy bejelentés érkezett arról, hogy be lesz jelentve
komolyan...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...