Bemutatkozik a The Bureau: XCOM Declassified

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt sejtettük, a mai nap folyamán újra bemutatkozott az XCOM, csak most már a The Bureau: XCOM Declassified címet viseli a játék, ráadásul nem FPS-nek, hanem taktikai TPS-nek készül.

Igazak is voltak az XCOM névváltásáról szóló pletykák, meg nem is: a régóta készülő játék ugyan még mindig kötődik az XCOM-hoz, viszont a már korábban is pletykált The Bureau főcímmel kell majd emlegetnünk. A The Bureau: XCOM Declassified augusztus 23-án jelenik meg Európában, továbbra is PC-n, PS3-on és Xbox 360-on kereshetjük.

A 2K Marin játéka az XCOM eredetét meséli el, az 1962-ben játszódó történetből kiderül, miként válik a Szovjetunió jelentette fenyegetéssel foglalkozó szervezet földönkívülieket vizsgáló csoporttá. A játékosok William Carter ügynököt alakítják majd.


Átalakult a játék koncepciója, erről is hallottunk korábban. FPS helyett taktikai TPS-t kapunk (az ígéretek szerint a Full Spectrum Warrior és a Rainbow Six közé kell belőni a játékmenet összetettségét), és bár a csata valós időben zajlik, ha minden igaz, agyatlan lövöldözéssel semmire nem megyünk majd, ugyanúgy ki kell használnunk a csapatunk és a technológia adta lehetőségeket, mint a korábbi részekben.


6.
6.
én is azok közé tartozom, akik várják a játékot, az se lett volna baj nekem, ha nem xcom, de így persze még jobb. ez az éra, és a kapcsolat az idegenekkel baromi izgi szerintem, és végre nem poenosan megvalositva, mint egy mib3 vagy mars attack, hanem "komolyabban" :-)
5.
5.
DON GONDOCS
Mivel egyik kedvenc műfajom a tps, eztis érdeklődve várom.
4.
4.
Exnem
Szerintem biztos nagyon jó lesz! Imádom ezt a korszakot amiben játszódik és minden benne történt dolgot! Várom!:DDD
2.
2.
adye
Ezek az ügynökök úgy néznek ki mint valami retro szellemirtók.
1.
1.
bitbandita
Sokan fikázzák, pedig szerintem baromi érdekes játék lesz ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...